2021-04-06
在銅鑼灣這間walter bistro lunch做緊可以無限添加西班牙小食同埋汽水,果汁都係150蚊一個人!食足三個鐘真係冇得輸!!地方坐得舒服環境幾好!炸魚肉蝦餃子配腰果醬及甜豉油,賣相好似整到甜品咁!我最鐘意呢個!炸得非常之香脆!餃子肉餡非常之多汁。有 d似炸雲吞既感覺,正!意大利薯仔洋蔥焗蛋配蒜蓉汁,薯仔配咗蒜蓉汁,非常之香!再加上洋蔥感覺不錯。紅蝦他他配牛油果蕃茄,百感交集嘅味道紅蝦非常的q彈爽口!入口即溶嘅牛油果冇得輸,味道幾清香入味,非常開胃!銀魚柳配紅燈籠椒多士,多士個底配襯著紅燈籠椒,topping加上魚銀魚柳 幾鮮甜,再加上最後嘅多士百感交集!醋浸蕃茄沙甸魚配紅燈籠椒多士,炸西班牙青辣椒口感非常的爽脆,一啲都辣"清新爽脆唔油膩!非常之濃郁既炸魷魚配蒜蓉醬,炸漿幾薄身,魷魚鮮香幾好食。洋蔥煙肉焗蠔,非常鮮香再加上creamy嘅洋蔥芝士,煙肉一齊食感覺不錯!超惹味!整體係非常抵食,出邊就咁食1,2款都呢個價錢,呢度性價比非常高!
非常之濃郁既炸魷魚配蒜蓉醬,炸漿幾薄身,魷魚鮮香幾好食。