2016-07-03 905 views
朕今日睇見個太陽咁毒,就諗同隨從去泳池玩下水,降下温,點知去到青衣城諗住行過隔離既青衣游泳池嗰陣,突然間落狗屎,跟手仲出埋個雷暴警告添,好彩未入閘,唔通連個天都唔鍾意朕,咁朕唯有過泳池Canteen Hea下先,呢間Olbye Cafe,並唔似一般既泳池Canteen,入到去都幾舒服,望一望Menu,朕就叫左個《吉列魚柳併脆炸薯角配他他汁》配即磨咖啡。吉列魚柳炸得剛剛好,炸粉亦不會太厚,入面既魚肉嫩滑出面外皮香脆,配埋他他汁,好味。另外薯角朕就覺得炸得未夠火喉,咬落比較硬,入面唔夠透,外皮唔夠香口。食完啲炸野,跟手食埋沙律配黑醋汁平衡一下,無咁上火。仲有杯香濃既即磨咖啡,香滑濃厚,不俗!-----完-----
即磨咖啡
即磨咖啡
-----完-----

2016-07-02
$45 (Tea)