2024-10-27
去過呢間餐廳唔同嘅分店,每次都好有水準,仲有好多驚喜😻超級推介👍🏻餐廳裝修又chill 又relax。坐得舒適闊落。乾淨企理。上菜速度理想。而且店員服務很好,橙帽子造型超級cute 🫶🏻🤗食物方面亦都好優質👍🏻1)啖啖蟹肉千層麵 真係淡淡蟹肉嘅千層闊條麵。醬汁幼滑。熱辣辣好好味😋2)韓式奶油排骨鍋(辣味) 一上枱已經香噴噴,完全足料,排骨啖啖肉,再加埋彈牙韓式年糕,芋絲,紅蘿蔔白蘿蔔。好入味👍🏻健康得來又好味😻3)幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫 個賣相已經嘩一聲😍📸📸📸。甜品味道亦都好有層次感。👍🏻 朱古力窩夫更加不得了⭐️既有香濃朱古力味,但甜度適中,口感有啲似Brownie,整個甜品都好味。好精彩好豐富😍👍🏻👍🏻👍🏻4)惡鬼荊棘海提子沙冰 and 濟州柑乳酸梳打 提子沙冰🎃 Halloween裝飾好鬼馬兩款飲品都好好飲。好有層次感。夠凍。清甜好飲。透心涼🤗餐廳服務態度亦都好好, 感覺好舒服整潔。Menu仲有好多唔同嘅main course & 甜品選擇。好有特色。harbour city搵食好地方😺
🤗食物方面亦都好優質👍🏻
1)啖啖蟹肉千層麵
真係淡淡蟹肉嘅千層闊條麵。醬汁幼滑。熱辣辣好好味😋
2)韓式奶油排骨鍋(辣味)
3)幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫
4)惡鬼荊棘海提子沙冰 and 濟州柑乳酸梳打