2024-07-28
一上到去,餐廳門口已經俾咗一個去Clubbing嘅咁感覺,入到去,嗰種感覺更加強烈😂。餐廳有室外同室內,去到嘅時候,室外應該已經係俾人包咗場happy hour,已經好多人揸住🍾🥂好hyper 。餐廳提供牛蒡同埋蕃茄做開胃小食,仲有得免費添加👍🏻。我哋叫咗PORK BELLY WRAPPED ASPARAGUS ROLLS,同CHICKEN KARAAGE做頭盤,兩樣都好食,好香口👍🏻主菜就叫咗HAIRY CRAB BUTTER UDON,雖然而家唔係大閘蟹嘅season,但係唔知點解佢都可以有好多蟹肉同埋蟹膏,煮出嚟嘅烏冬好好味,一個已經足夠兩個人食🤤甜品就叫咗RED BEAN DAIFUKU,另外因為朋友生日,餐廳免費送咗DOUBLE FROMAGE CHEESECAKE俾我哋,仲有好多服務員過嚟一齊唱生日歌,令到個氣氛好好,多謝佢哋☺️