2024-11-09 226 views
泰好味😋泰高質😋泰高CP😋泰國菜好耐無去泰國旅行,泰掛住正宗好食泰菜,今次終於黎到呢間泰玖,又估你唔到既大件夾抵食,仲要泰國廚師主理,兩個人食都係$400連野飲,差啲食唔哂,建議大家睇定自己胃容量慢慢加餐,哈哈哈。泰式軟殼蟹配海鮮汁:餐廳推介之一! 一份六件嚇親我,外觀好似食甜筒咁款,生菜夾住勁脆軟殼蟹,有食炸物的口感但加上生菜的中和,咁先唔會太油膩,記得配埋海鮮酸甜汁口味勁開胃,做前菜,我比10分!泰式乾炒牛河:用正宗泰式河粉炒,Q彈感覺,河炒呈半透明,夠火候,唔油膩,牛肉新鮮夠味。泰式馬拉盞炒通菜:未黎到已經聞到香氣飄逸🤤好食到飛天,鹹香勁惹味,火喉拿挰得好好,爽口掛汁。泰式炸雞卷:最尾忍唔到口又叫多份雞卷,外脆內軟,配泰式辣醬勁香口。
泰好味😋泰高質😋泰高CP😋泰國菜
泰式軟殼蟹配海鮮汁:

泰式乾炒牛河:

泰式馬拉盞炒通菜:

泰式炸雞卷:
最尾忍唔到口又叫多份雞卷,外脆內軟,配泰式辣醬勁香口。