2010-06-26 12 views
好榮幸, A小姐同我去食日式定食 A 小姐主力推介兩款 (個名已忘記得七七八八, 最記得好好味同好新鮮, 一試難忘)(看下相大概都應該可以感受到)A 小姐已來過數次, 甘由佢發板.佢最愛係那火灸刺身那款 (d 帶子真係又厚又新鮮, 少少熱, 一入口真係一個字 "正" , 除帶子外, 仲有三文魚同另外一樣刺身, but 我真係唔記得左, 其實都好味 ...因個帶子真係幾出色), 其次佢第二最愛便是碎葱吞拿魚腩.兩者叫我選, 我都唔知點選, 因為都好接近同埋係兩種唔同類型如要嚴選, 我應該會選碎葱吞拿魚腩.一次滿足我兩個願望. thank you Ms. A again ~
好榮幸, A小姐同我去食日式定食

(看下相大概都應該可以感受到)

A 小姐已來過數次, 甘由佢發板.

如要嚴選, 我應該會選碎葱吞拿魚腩.

2010-05-08
$200 (Lunch)