呢間餐廳主打食豬,但因為自己唔鍾意食豬肉,所以一樣都冇試😂 雖然無試招牌菜,但其他食物質素都幾好,位置寬敞坐得好舒服。去嗰日仲見到餐廳做緊promotion,逢星期一晚市主菜買一送一!推介🥢西班牙海鮮飯___ _____ _____ ______ _____ _____ _____▫️ 西班牙海鮮飯 ($235)勁足料!平時食西班牙海鮮飯多數得幾隻蜆同魷魚仔,但呢個飯同海鮮基本係一半一半,仲有魚同辣肉腸喺入邊🐟 蕃茄味好濃郁,唔係係正宗嘅西班牙海鮮飯,但幾啱我口味~▫️ 海鱸魚柳海鮮燴 (半份)兩個人食嘅嗌半份嘅啱啱好,裏面有海鱸魚、蝦、辣肉腸同麵包粒,其實同海鮮飯配料好似,不過呢個就係湯嘅version,麵包粒吸咗湯好好食▫️蒜辣橄欖油大蜆意粉 ($178)覺得蒜香味可以再出啲,唔知點解每個dish都落咗蕃茄,呢個意粉又係好濃蕃茄味😂___ _____ _____ ______ _____ _____ _____ ~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~ ✨價錢:6.5/10👅味道:7.5/10🌌環境:8/10_

推介🥢西班牙海鮮飯

▫️ 西班牙海鮮飯 ($235)

▫️ 海鱸魚柳海鮮燴 (半份)
兩個人食嘅嗌半份嘅啱啱好,裏面有海鱸魚、

▫️蒜辣橄欖油大蜆意粉 ($178)

~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~
✨價錢:6.5/10
👅味道:7.5/10