Starters✨ 雜錦海鮮拼盤 558海鮮拼盤前菜絕對係打卡之選!💕巨型貝殼造型既碟上面放上波士頓龍蝦、生蠔、北海道帶子刺身、藍青口、蜆、海蝦仲有八爪魚,種類豐富鮮美,打卡仲一流!配上6款唔同醬料,鮮味同口味同時滿足!✨ 南美式酸辣醃海鮮158完全感受到夏日既氣氛 🌈 色彩斑斕味道酸竦帶子、八爪魚同海蝦,味道好夾,鮮甜又帶d酸辣,好開胃🤤✨ 西班牙風味烤八爪魚 158Main Course✨ 烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋、牛肝菌及多士 188一大條經過慢煮再烤製既牛骨髓,上面有紅酒🍷燴牛肋肉,一次過夾起再放係多士上面,入口就已經係滿滿既牛味 😘骨髓口感膠質帶有些少彈牙,牛肋肉就有一絲絲牛肉既感覺,口感軟滑,加埋脆身既多士,口感豐富層次感十足✌🏻✨ 焗龍蝦芝士通心粉 198必試主食!超濃郁既芝士包住晒口感超好既通心粉,再加上口感彈牙又鮮甜既龍蝦肉🦞咁精彩既芝士通心粉真係好啱芝士同龍蝦愛好者👏🏼✨ 煙燻火腿羊奶芝士西班牙薄餅 168三份細細塊既雞肉墨西哥薄餅比我地好好感受到Coca既體驗 😎食既時候真係要小心,因為好易跌呀🤣✨ 牛脂熟成黑安格斯肉眼扒 628Chef’s Cuts為慶祝佢地新分店
Starters

✨ 烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋、牛肝菌及多士 188

✨ 焗龍蝦芝士通心粉 198

✨ 煙燻火腿羊奶芝士西班牙薄餅 168

✨ 牛脂熟成黑安格斯肉眼扒 628

Chef’s Cuts為慶祝佢地新分店開業,由6月21日至7月31日期間,限定推出24天熟成既牛脂熟成黑安格斯肉眼扒,供大家品嘗😘由經驗豐富既廚師團隊精心打造,一定唔可以錯過呀!黃竹坑店限定供應喔!

✨ 烤乳豬配紅甜椒、堅果醬、橄欖、車厘茄、薯仔 288

✨ 北海道帶子海膽醬墨汁意大利麵 198

Dessert

✨ 拖肥布甸,雲尼拿意式雪糕,蜂巢糖脆 85

口感好特別既拖肥布甸,食落非常香甜☺️
配以雲尼拿意式雪榚、蜂巢糖脆,口感變化大而且整體甜度高,好有滿足感呀🤩

✨ 士多啤梨甜蛋白脆、雲尼拿意式雪糕、蜂巢糖脆 78

一圈一圈既蛋白脆打卡一流👏🏼
同樣都配左雲尼拿意式雪榚、蜂巢糖脆,甜度有保證👌🏼