2025-02-17 0 views
The uniek地址:荃灣白田壩街45號南豐紗廠1樓111號舖The Uniek 綠野貝果🥯$ 166話咗啲牛油果蟹柳,實係啲蟹柳包住嘅牛油果醬🥑,一口咬落去,牛油果同蟹柳嘅味道完美結合,真係鮮味無窮!😙再嚟就係我最鍾意嘅貝果啦!啲貝果外脆內軟,一啖落去,質地鬆軟☺️,帶少少甜味,令人回味無窮!😋帆立貝珍珠帶子龍蝦汁意大利飯🥘$213帆立貝唔單止好多仲新鮮度幾高,啲肉幾彈牙,啲汁啲龍蝦味濃郁,飯粒啖啖都係晒汁,不錯🤣特式頭盤沙律配精選餐湯 🍅(跟餐)沙律清新爽口,蕃茄餐湯濃郁香滑,兩者配搭得恰到好處,令人食完之後都仲意猶未盡!🥗🍅薄荷咖啡☕️$28咖啡香濃,加埋薄荷清香,一飲而盡😙,令人心情都變得清新起黎!玫瑰青檸梳打🍋 $35清新嘅玫瑰香氣同青檸嘅酸甜🥰,係我今次嘅驚喜之選!一啖落去,就好舒服!🌹🍋#nicefoodie荃灣-—————#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #荃灣美食
The uniek
地址:荃灣白田壩街45號南豐紗廠1樓111號舖

The Uniek 綠野貝果🥯$ 166

帆立貝珍珠帶子龍蝦汁意大利飯🥘$213

特式頭盤沙律配精選餐湯 🍅(跟餐)

薄荷咖啡☕️$28

玫瑰青檸梳打🍋 $35

#nicefoodie荃灣

-—————
#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #荃灣美食 #荃灣 #美食 #打卡 #荃灣 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #西菜 #西餐