2022-06-24
行完TKO DONKI搵野醫下肚先行過海旁見到呢間餐廳掛左好多隻尖叫雞係到, 停低望下個MENU先呢到PARTY類既食物比較多,SNACKS有薯條, 洋蔥圈, CALAMARI, 雞軟骨...等等, MAIN DISH方面有燒雞, PIZZA餐廳仲有OFFER 2人餐 $278 已有齊snack同main仲包埋野飲, 人均都只係百幾蚊,非常抵食!呢到既pizza有唔同size選擇, 岩晒我呢d想試多d唔同款式既人呀!Starter 有餐湯 - 好濃郁蕃茄湯 沙律上面啲橙好甜好好味😋令個salad更加refreshing薯條升級左做黑松露薯條~啱啱炸起, 上枱仲熱辣辣個茄汁並唔係普通茄汁而係蕃茄醬薯條配蕃茄醬真係好正!!!法式蜜糖汁雞,佢係蜜糖芥茉嘅味道好香,好熱, 仲有手套俾你揸住食,非常細心然後個薄餅我哋嗌咗香腸大戰幾種腸都有同埋芝士係可以拉到絲既呢個二人餐真係非常飽同抵食~
Starter 有餐湯 - 好濃郁蕃茄湯
薯條升級左做黑松露薯條~
啱啱炸起, 上枱仲熱辣辣
個茄汁並唔係普通茄汁而係蕃茄醬
薯條配蕃茄醬真係好正!!!
法式蜜糖汁雞,佢係蜜糖芥茉嘅味道
好香,好熱, 仲有手套俾你揸住食,非常細心
然後個薄餅我哋嗌咗香腸大戰
幾種腸都有同埋芝士係可以拉到絲既
呢個二人餐真係非常飽同抵食~