2020-09-05 1145 views
好耐冇嚟過茶餐廳啦,呢間係將軍澳區內,仲要係黃店嘅茶記,去開坑口就支持下🤩💛下午茶時段嚟到,餐廳冇乜人~·💛雞扒火腿米粉 $30茶記下午茶食嘅嘢其實都幾頹,不過勝在又平又大份👍🏻$30呢個價好多連鎖嘅茶記都做唔到😗煎雞扒好大塊,份量取勝,但我最後都食唔哂😅·💛牛扒雪菜秋葵火鴨絲米粉 $30媽咪就叫左呢一款,要知道價錢咁平塊牛嘅質素係點嘅,媽咪話落咗好重梳打粉嘅感覺,食到口那那地🤔不過$30有牛扒食仲想點啊🤷🏻‍♀️,仲要咁大塊,都係份量取勝,但都係食唔哂🤫🤭·🌟總結:呢間性價比高,價錢平分量多,係街坊飯堂,住喺將軍澳區嘅街坊可以一試,住其他區嘅朋友就唔使特登嚟啦😂😂
💛雞扒火腿米粉 $30
煎雞扒好大塊,份量取勝,但我最後都食唔哂😅
💛牛扒雪菜秋葵火鴨絲米粉 $30