朋友唔帶我嚟T.O.P呢個商場我都唔知原來呢度咁多嘢嘢食😵,一嚟到呢一個商場已經見到呢一間餐廳大排長龍🫣我心諗放題啫有幾好食呀🙄,點不知原來聽我朋友講因為佢哋近排做緊三周年優惠,所以勁多人都趁呢段時間嚟食🥵吸引咗唔少人流,提早預約先會有優惠🥳好彩我個friend醒。首輪上菜嘅牛肉已經震撼到我🤩,我冇諗過放題都可以咁高質😏,啲和牛靚到一個點🤭,最重要係食落超有牛肉香氣。佢另外用一個碗仔裝住咗一個牛肋肉,呢個牛肋肉都係好好味嘅,用咗韓國嘅醬汁去醃製而成💁🏻‍♀️。食落一啲都唔鞋口其後我哋仲可以去餐牌度點餐,足足大概超過100款任君選擇😱其實成晚我哋都不停點😆但係唔知點解仲未試晒成個Menu🥹,可能因為佢有太多嘢食好好味,令到我哋瘋狂係咁點🤣

2024-04-11
Type of Meal