2022-05-22 251 views
等待:去到時門口有4 pair人,最後我等左1小時先入到,你以為等完呀?未呀!入到去叫完麵,又要再等30min先有麵食。食物:金華火腿煲雞湯牛肉麵:湯麵:湯底係唔錯,但伊麵底就係 exactly平時酒樓龍蝦伊麵果個。牛肉:牛肉本身燒得幾好食,但碟底好多油,而且唔明白點解要放櫻花蝦在面,因為真係唔夾。建議:1. 店內只有老闆一人,而排隊時見老闆出左去食煙,但當時排第一既我入到店內仲要等30min先有麵食;我唔明白點解唔可以問下下1-2個排隊既人食乜而煮定先?點解迫d客要等咁耐? 是marketing strategy 嗎?總結:湯底ok,但不會回頭(就算唔洗排隊都唔會回頭)
等待:

食物:
金華火腿煲雞湯牛肉麵:
湯麵:

牛肉:

建議:

總結:
湯底ok,但不會回頭(就算唔洗排隊都唔會回頭)