2019-06-04 25 views
泰式香葉肉碎飯配荷包蛋 💰68 7⃣小編真係好鍾意食呢道菜,我真係超級重口味人士!九層塔獨特既味道,酸酸辣辣既泰式炒肉碎,佐飯十分開胃。加埋煎得超級靚既荷包蛋,mix埋d蛋黃一起食,小編五分鐘啪左成碟野。/泰式生蝦 💰88 7⃣呢碟泰式生蝦都算幾大隻,啖啖肉而且都幾新鮮。而且小編真係想讚下附送醬汁,整得真係好鬼正宗,大家都可以order下依道。/泰式炒金邊粉 💰78 7⃣呢道菜都係小編既老友,佢地所提供既金邊粉比較酸甜(因為其實有兩款,另外一種係鹹香)。酸甜金邊粉,入面有勁多料,例如芽菜, 蝦同埋花生碎,食落去幾有口感。/泰式豬肉生菜包 💰78 7⃣佢地既生菜包小編第一次食,佢地唔係比較酸辣果隻。反而用洋蔥同埋豬油渣一起炒,食落去都幾特別。/泰式炸蝦餅 💰68 8⃣ 呢道小編覺得好好味,原因係佢哋親手所整,所以蝦膠超級彈牙。而且炸粉真係好薄,食落去超級脆口。
泰式香葉肉碎飯配荷包蛋 💰68 7⃣
泰式生蝦 💰88 7⃣