2024-12-18 0 views
就嚟聖誕啦🎄,一踏入12就不斷同唔同朋友去慶祝聖誕🎉。今次就嚟咗ufufu cafe @ufufu_coffee_sweets☕,佢哋呢期仲有秋季嘅新Menu🍂。一入到去,本身佢哋嘅裝修係日系嘅,再配埋聖誕嘅裝飾品✨,成個感覺好溫馨❤️。我哋嗌咗幾個主食同埋甜品🍽️,全部都好好食😋:- **明太子帆立貝忌廉意粉**🍝:意粉煮得剛好,明太子嘅鹹香同帆立貝嘅鮮味完美融合,醬汁濃郁但唔油膩,令人一口接一口。- **醬油照燒雞腿漢堡**🍔:雞腿肉嫩滑,照燒醬味道香甜,配上新鮮生菜同軟包,口感層次好豐富,真係好滿足!- **Ufufu芝士牛肉漢堡**🍖:牛肉煎得剛好,芝士融化得恰到好處,咬下去即刻流出來,搭配特製醬汁,真係一流!- **八女抹茶芭菲**🍵:抹茶味濃郁,層次感十足,配上脆脆嘅餅乾同香滑嘅奶油,甜而不膩,絕對係抹茶迷嘅最愛!- **Basque芝士蛋糕雜莓蛋糕**🍰:蛋糕外脆內軟,芝士味道豐富,雜莓嘅酸甜完美中和,食完令人意猶未盡!食完之後,大家都好滿足,真係好開心🥳!期待下一次嘅聚會🎊!UFUFU COFFEE & SWEETS📍荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖

我哋嗌咗幾個主食同埋甜品🍽️,全部都好好食😋:

食完之後,大家都好滿足,真係好開心🥳!期待下一次嘅聚會🎊!

UFUFU COFFEE & SWEETS
📍荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖