2021-07-23
👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻食完晚飯仲想搵下場傾下計😚於是👧🏻就同朋友去到呢間小方糖甜品🤩可能時間早嘅關係,唔使等位就可以坐低,仲要可以揀位🤪睇完Menu,一向都好鐘意冰火交融嘅感覺🤤 所以👧🏻就決定咗試下佢哋嘅朱古力心太軟🥰✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧ 1)80度暖意心太軟配朱古力及芒果雪糕 HK$48一見到呢個心太軟,完全明白點解叫做80度暖意喇🤣係隻碟上面畫咗好可愛嘅勞蘇公仔😍切開心太軟,啲朱古力漿就流出黎,視覺效果一流呀!🤤朱古力蛋糕略嫌有啲實,但朱古力漿好濃,唔會太甜,亦好重朱古力味,都算唔錯👍🏼芒果雪糕冇乜特別,反而朱古力雪糕就有驚喜😍朱古力雪糕唔會甜得好假,入面有啲朱古力碎粒,好有咬口,值得再試😎😍賣相:🌕🌕🌕🌕🌑😋味道:🌕🌕🌕🌑🌑總括黎講,小方糖呢個心太軟擺碟好有心機,味道都唔錯😚見到隔離枱嘅芒果拿破崙睇落都好似好正好豐富咁😍下次再去會想上吓呀🤤✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧ ✨整體評分✨(5分滿分!)🏠環境:🌕🌕🌕🌑🌑🤵🏻服務:🌕🌕🌕🌑🌑💲抵食:🌕🌕🌕🌑🌑💯總分:🌕🌕🌕🌗🌑➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🍽 小方糖甜品 🍽📍九龍城龍崗道23號地下☎️ 2718 8825
✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
1)80度暖意心太軟配朱古力及芒果雪糕 HK$48
😍賣相:🌕🌕🌕🌕🌑
😋味道:🌕🌕🌕🌑🌑
✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
✨整體評分✨(5分滿分!)
🏠環境:🌕🌕🌕🌑🌑
🤵🏻服務:🌕🌕🌕🌑🌑