2005-08-04 17 views
今天慶祝朋友生日, 專程到訪, 主要是好評多, 想試試.食物唔錯, 女仔食可能多o左少少. 但其中出名的鴨, 好似中式做法好好多. 南瓜湯好滑.三人都喜歡飲酒, 但第一枝白酒壞o左, 所以退貨. 紅酒選擇不多, 但OK. 另類食店, 有好酒應該較易留客.服務好好, 講o左一次, 阿Sue回電已記得我個名. 雖然佢晚上不在, 但同事在我一入門口已問我有甚麼特別慶祝, 稍後已預備好印有我朋友名字之生日咭. 感覺好好.最後我發覺甜品是朱古力蛋糕而不是火焰雪糕, 我反映, 佢地就立即做一個, 並唔好意思地說因太急, 味道可能有偏差. 我只求氣氛, 已好多謝.埋單連鵝肝及2枝紅酒, 3人約1450, 見無加一, 給了1600. 下次有類同朋友類同目的, 會再來.不過樓下大堂有異味, 但想信佢地都控制唔到.
今天慶祝朋友生日, 專程到訪, 主要是好評多, 想試試.

不過樓下大堂有異味, 但想信佢地都控制唔到.