2020-12-09
限聚令之前講到四人一台🙈🙈🙈難得有老闆帶我哋去食好嘢👏話要帶囡囡體驗一下,夾哈哈哈🦐🦐🦐地方都算好寬闊,四人一個卡位!隔離就係流水蝦好方便啦⋯⋯貼身有個格板預防對面枱嘅夾蝦的水職員好有善會問你需唔需要圍裙,仲有手套、紙巾🧻濕紙巾供應!仲會簡單介紹一下流程店員都會不定時幫爐加水,可惜冰桶就要自己去裝冰啦!自己裝冰有點狼狽晚市送和牛😋😋😋真係好好味呀,可惜只限一人一份夾完隻大頭蝦就要立刻放落冰筒,小朋友超興奮又緊張🥰又要夾又要we哇鬼叫🤣每隻大頭蝦都大隻,隻隻都生生猛猛🦐食到停唔到口。又有蟹膏,正😋海鮮區仲有生蠔🦪扇貝、青口、蜆、螺等等生蠔都算肥美、蜆鮮甜、扇貝就比較有點薄,燒海鮮時間比較長,燒咗一轉就放棄主燒大頭蝦😋😋😋外邊仲有好多美食炸蝦🍤片、炸春卷、炸薯角、燒賣同埋台式腸仔😋😋😋仲有炒飯、炒雜菜、炒麵、糖水同湯仲有一個煮麵專區,唔怕小朋友冇嘢食!佢嘅牛肉湯底好好味😋仲有款嘅米粉值得一試其他肉類、丸類、菜類、仲有水果🍉仲有好多款甜品😫😩😫呢款波波球雪糕,好少見到😋😋😋仲有榴槤味😋椰子味芒果味都好好味呀!大人小朋友都超滿足嘢飲都係任飲㗎,一個超級大嘅雪櫃各種各類嘅飲品都有
地方都算好寬闊,四人一個卡位!
隔離就係流水蝦好方便啦⋯⋯貼身有個格板預防對面枱嘅夾蝦的水
晚市送和牛😋😋😋真係好好味呀,可惜只限一人一份
海鮮區仲有生蠔🦪扇貝、青口、蜆、螺等等
其他肉類、丸類、菜類、仲有水果🍉
仲有好多款甜品😫😩😫
嘢飲都係任飲㗎,一個超級大嘅雪櫃各種各類嘅飲品都有