2014-08-09
男朋友鍾意食西餐,今日去尖沙咀行街就順道去左我地都好鐘意嘅BLT BURGER食個LUNCH先;)入到去地方幾大,閒日lunch time人流唔算多所以感覺舒服又唔會迫首先我地叫左個BLT burger combo share食<3有漢堡包同正式西式burger應該有嘅pickle, 仲有可選粗幼嘅薯條,感覺好細心BLT burger包身鬆軟但挺身, 切開一半後仍然保持到個外形, 餡料亦疊得均勻,個外貌好吸引呀更為專業嘅係漢堡扒可要求生熟程度, 唔想食太生嘅我地要了medium well可見漢堡扒雖已煎熟但仍有肉汁, 而且肉味頗濃兼有咬口, 配埋清新番茄生菜同煙肉實在不錯!第一次黎叫呢個一定會愛上<3我地仲叫左杯campfire marshmallow milkshake,識食Burger一定配milkshake個樣白雪雪已經好靚仲好好味,裏面有一粒粒磨碎的marshmallow,好甜好好飲!我一個人已經可以飲哂成杯!哈哈哈哈總括黎講我同男朋友對成餐都好滿意,價錢合理,食物正宗又有質素,而且尖沙咀分店環境舒適,下次一定會繼續再黎!
入到去地方幾大,閒日lunch time人流唔算多所以感覺舒服又唔會迫 首先我地叫左個BLT burger combo share食<3
第一次黎叫呢個一定會愛上<3 我地仲叫左杯campfire marshmallow milkshake,識食Burger一定配milkshake
我一個人已經可以飲哂成杯!哈哈哈哈 總括黎講我同男朋友對成餐都好滿意,價錢合理,食物正宗又有質素,而且尖沙咀分店環境舒適,下次一定會繼續再黎!