2019-08-25
Weekend 就係要食返brunch 🍾仲要係free-flow 既champagne 先開心既🙈 今日就去左👉🏻Bostonian Seafood & Grill👈🏻 到食返餐先〰️..🗣去到梗係第一時間叫杯free-flow 既”Perrier-Jouët Grand Brut N.V Champagne” ($688) 開始我地既Brunch 喇‼️ 頭盤同甜品係自助形式既(都幾多選擇架😬),之後就會上個招牌海鮮塔🦀 有生𧐢, 大蝦, 蟹...等等 好豐富💯..食完就會再上煎鵝肝同白酒煮青口😍 之後會有芝士焗波士頓龍蝦🦞、西班牙海鮮炒飯🥘(唔夠可以再添)、香烤乳豬🍗 另外,就到主菜⭕️我地點左即叫即整既黑安格斯牛排 同 香煎三文魚🐟 都唔錯架🙆🏻♀️..總括而言,我覺得都算抵食既,完全可以飲飽食醉😂 大家可以試下.