2010-03-12 22 views
我係一個包精,晏晝好多時一个人食飯都會食麵包,見到免費報紙內廣告介紹Burger King全新小華堡,雖然間店離開我公司頗遠,急步行都要15分鐘,但都去買嚟試吓。中午時份好多人,我12:45pm去到己經坐無虛席。買咗一个紐約芝味小華堡$16,个外賣紙袋印有一个色彩繽紛漢堡包圖案,幾靚。个包肉汁豐富,仲有一片薄薄的煙肉和芝士,除咗个醬汁有啲酸之外,整体上不錯。 可惜俾錢時只可以用現金,沒有八達通機,喺今時今日,大部份快餐店都有八達通付款模式,希望店鋪負責人要與時並進,為消費者提供方便。途經皇后像廣場,見對面擺咗座八仙龍船彩灯,陽光下顯得金光燦爛,拍下與食友門分享。

靚靚外賣袋
龍船彩燈
2010-03-11
$16 (Lunch)
靚靚外賣袋
龍船彩燈