2024-08-09
👧🏻😋👅🍽✨When Milkshake meets Waffle-🤝🏻 主打Milkshake & Waffle, Milkshake係用時令同新鮮生果+鮮牛奶製作, 寫到明唔加冰溝水, 每杯都包一款topping; 除左水果, 仲有朱古力/茶啡等等都好特別🤝🏻 窩夫都係新鮮即製, 見店員小心翼翼飛邊, 唧吉士cream, 切生果, 慢工出細貨, 打卡靚又好食, 仲有鹹食芝士系列! 8月上旬仲做緊第二杯半價-MILKSHAKE 🥤💯甜蜜18度蜜瓜奶昔: 見到display櫃有大大個日本蜜瓜, 飲落又唔會甜到涸喉, 用埋蜜瓜邊邊唔會過甜, 蜜瓜咬落清爽再配埋西米口感有層次💯桂花黃桃奶昔: 黃桃甜甜地配奶昔一流! 揀左配桃膠滋潤又有咬口, 有淡淡桂花味; 另可選亞麻籽/奇亞籽果D太健康就唔岩我了🤣-WAFFLE 🧇 ✨紐西蘭奇異果蜂蜜窩夫: 厚厚的吉士醬甜而不膩, 青奇異果本身係酸酸地, 但加左蜂蜜又易入口好多✨土耳其無花果窩夫: 除左基本吉士醬同鋪面桃膠, 仲用火槍整左層焦糖, 比起就咁食無花果更有層次
When Milkshake meets Waffle
MILKSHAKE 🥤