2010-07-28
見冇人打等我打下先星期一同fd去灣仔行街,一直想試frozen yogurt ge我咁岩經過呢間yippee yogurt,見倒入面有人影緊相好似做緊宣傳咁,於是就入去一試。入到去,覺得裝修ok,鋪頭以橙色為主,感覺都幾fresh。到我諗緊食d咩好ge時候,d staff已經好nice好主動咁serve我,講解佢地有咩選擇,仲話有得免費試食,於是我就試左芒果味同原味,我覺得原味清d,所以就買左一杯原味,跟住就揀toppings喇,toppings ge選擇都ok多,我揀左布lum,oreo,marshmallow同strawberry.d yogurt 食落幾軟幾滑,味道唔錯。 而且佢地有magazine任睇,坐幾耐都得,得閒可以去hea下。