2024-08-10 222 views
🐻元朗元點商場開幕短短兩個月,入去走一圈,差不多大部分都係食肆,真係睇到都興奮,多左咁多選擇,唔怕食到悶。行過Pause it,見到鋪頭光猛鮮明,剛好咖啡癮起,就同🐻👩🏽坐低食個晏。🐻👩🏽叫左個虎蝦清醬扁意粉🍝配Latte☕️,意粉彈牙有口感,青醬新鮮特別,食到淡淡奶油香,虎蝦🦐大大隻。杯Latte 拉花係一隻天馬🐎,睇到好有心思同技巧,飲落柔順香滑。🐻我就點左牛肉煙肉漢堡🍔配凍美式,入口漢堡滿滿牛油香,質感鬆軟,牛肉份量好足,肉味濃厚,配上生菜蕃茄同芥末蛋黃醬,食落好juicy,值得一讚係包裝紙好厚,食完唔會成手汁。凍美式香濃咖啡豆,聞到就醒神,入口酸苦均衡,完全止哂癮,簡簡單單食完午餐,成個人都滿足哂