2020-09-21
一餐完美晚餐。經過見到有間幾靚既餐廳,所以入去試下 叫得‘八蠔吧’ 當然要試下佢d蠔。當日有四款蠔,侍應推薦蠔有promotion,買一打送半打。ok,試試佢!全部4款試晒,侍應會介紹不同蠔既產地同口感 非常好。由於太好食 所以淨係影左一打,另外半打已經食左蠔值100分。我老公食到舉晒手指公!之後仲叫左黑松露炸薯條,有好多黑松露,好惹味。食到差不多 仲有個炒雜菇,由於我好鐘意食炒菇 所以都覺得好好味。餐廳侍應亦不時會幫手refill 水同換碟,好nice。而餐廳不太大 所以大廚會留意到每枱食野既程度,見到差唔多食完,就會煮下一道餸,好細心小食 我地仲叫咗炸雞翼 我係雞翼控 所以好鐘意叫唔同餐廳既雞翼今次有驚喜,炸到個皮好脆 而入面既肉好嫩,唔會炸到乾晒。每隻雞翼都漲卜卜。nice !!!!!!!!去到重點。龍蝦意大利飯🦞同黑毛豬扒首先個意大利飯賣想非常吸引,打咭一流。而個飯既汁亦好足夠,好creamy,入面有d蝦同菇,仲有少量紅椒,好香。黑毛豬扒 好淋 好正汁方便 好細心 一個個蘑菇汁,一個係黑椒汁,滿足到我同我老公既口味值得一讚。員工真係好有禮貌,而且非常helpful,由於我帶住b
經過見到有間幾靚既餐廳,所以入去試下
黑毛豬扒 好淋 好正汁方便 好細心 一個個蘑菇汁,一個係黑椒汁,滿足到我同我老公既口味值得一讚。員工真係好有禮貌,而且非常helpful,由於我帶住bb,但佢都都照顧周到,安排位置非常好,既寬敞又舒適。下次一定會再來