2024-08-22 555 views
呢間咖啡店,幾好坐,服務又唔錯。午市揀了Parma ham 🍕 pizza 新鮮焗起,滿滿芝士,加上Parma ham嘅咸香,好味😋另外, 豚肉生姜燒烏冬,熱騰騰、香氣四溢,麵條有嚼勁,口感滑順,份量又多。生姜燒嘅調味更係一絕,辣辣嘅生姜醬汁融合咗豚肉嘅豐腴,仲有一絲甜味。食完主菜,我哋決定試下佢哋推薦嘅摩卡咖啡。呢杯咖啡外觀上有著精緻嘅拉花,無論係咖啡濃郁度定係朱古力嘅香甜度都恰到好處。接下來就係博多甜王草莓梳打,呢款梳打飲品用咗新鮮草莓製成,口感清新,氣泡感十足,帶來一陣陣清爽嘅感覺,真係好適合喺炎熱嘅季節享用。最後,我哋試咗天山:丸子抹茶雪糕配紅豆,雪糕質地滑溜,抹茶味濃郁而不苦,紅豆更添一絲甜味和口感。

呢間咖啡店,幾好坐,服務又唔錯。