2021-10-24
Kim's Deli 🌟整體: 韓式私房料理 傳統味道 性價比ok 🏠環境: 新裝修 乾淨企理 仲有kakao fds 打卡位 可以坐上去打個靚卡🧑🏻🍳服務: ✔️☆║.............║☆‼️泡菜炒飯 $128好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 一望就知相當唔錯 炒出嚟 粒粒分明 夠乾身 唔會成pat 咁 又唔會過油✅ 泡菜量十足 係有少少辣 不過唔會辣到食唔到 辣得幾過癮‼️ 原味無骨雞件 $158好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 好多件 食極都仲有 仲要無骨 啖啖肉 幾屈✅ 外層夠脆 裏面鎖住D肉汁 ‼️ 泡菜煎餅好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 又係泡菜 ~ 食泡菜食上癮 ✅ 煎餅外微脆 內煙煙銀銀 幾得意📍 尖沙咀廣東道82-84號流尚坊10樓10/F, Canton Plaza, 82-84 Canton Road, Tsim Sha Tsui⏰ 星期一至六12:00 - 22:00☎️ 電話號碼 36203889📩喜歡我的文章,可以關注我及
Kim's Deli
📍 尖沙咀廣東道82-84號流尚坊10樓
⏰ 星期一至六
12:00 - 22:00
☎️ 電話號碼 36203889
📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵