2017-09-30
豬扒包 (MOP $28)傳聞中既世記豬扒包😂買完支樽裝奶茶等左15分鐘終於有得食🤤新鮮熱辣 而且望落 塊豬扒滿滿油光 好似好好食🤤但食落去發覺...唔太特別 普普通通啦😂豬扒肉質係夠嫩👍🏻但醃得未夠入味 亦唔算好juicy😢 麵包咬落雖然脆身 但仍存在豬仔包既缺點 就係偏乾🤦🏻♀️ 所以整體黎講 ok既 不過冇乜驚喜💁🏻-香滑奶茶·瓦煲咖啡-雖然依間叫世記咖啡 但最出名既竟然係奶茶😂💁🏻想知點解? 咁不如兩樣都試下啦😏😋首先講講包裝🙈樽裝奶茶同咖啡真係好方便🤤特別係夏天☀️隨時隨地都可以攞出黎飲🍼奶茶茶味濃 口感都幾滑☺重點係唔太甜!!!而且甜味好自然 岩哂👩🏻👨🏻飲呀😍-咖啡味濃之餘帶點點苦澀(可能有人唔中意咖啡既苦澀 但肥妹覺得都可接受 唔會喺個口逗留太耐😋) 苦澀得黎冇酸味 中意少甜既#coffeeholic 😏仲唔快d去買黎飲?🤤
香滑奶茶·瓦煲咖啡