2019-07-28
為左打呢個評語,特登要開個帳戶黎講!!!黎到澳門,都打算黎食個葡撻先走。見呢間好似幾出名就過黎,點知最後一肚氣。由落單嘅時候已經好混亂架啦,等左一陣之後先有店員出黎講要去落左單先再拎飛係指定時間拎撻。咁冇問題啦,你講明規則後,我都跟你規則去做。點知係拎撻方面都好混亂,收到單之後店員只係講一句:「XX時間可以返黎拎撻」,從未講過要留係原地排隊等夠鐘。同一時間,其實都有幾班人都會買飛後離開,然後再返黎排隊等拎撻。而我係指定時間前返返去排隊等,過左拎撻時間之後仍然要等,但唔緊要,我咪繼續排隊等下。過左成半個鐘,到拎個陣,個女人竟然用極惡劣嘅語氣及態度指,要refund。如果你係用一個友善嘅態度同我講,亦係之前講明如果冇留係原地等就安排唔到葡撻嘅話,我會安然接受退款。但個邊個女店員好似唔憂做生意,一句得埋黎,我唔係冇付出時間等,亦唔係如此無理。但如果你有道理,refund係冇問題,弊在你地真係好有問題。同埋真係要refund。點解我比港紙,但你退款一定要找澳門幣?道理在哪?個人而言,我真係諗唔到仲有咩原因要黎呢間服務態度如此惡劣嘅舖頭消費真係要blacklist呢間舖頭
黎到澳門,都打算黎食個葡撻先走。
見呢間好似幾出名就過黎,點知最後一肚氣。
真係要blacklist呢間舖頭