2019-01-09
✨IG: fatfatman_hk✨•星期日下午Walk-in,餐廳近門口有沙發位比你坐住等,等左大約10分鐘就有位👏🏻▫️🗼巴黎鐵塔high tea 套餐 兩位用(MOP 268)(包每人一杯茶或咖啡)•鹹點共五款,當中比較出色既係🦐香炸脆蝦配他他醬,隻蝦幾大隻岩岩炸起又香脆🤤🐟煙熏三文魚伴蛋黃醬及🍞奶油麵包片,打碎左既三文魚蓉好香煙熏味,塊麵包唔係話好脆,但加埋味道唔錯。🍉西瓜及菲達芝士串 配 薄荷酸奶 亦非常特別,首先食左上面既西瓜及菲達芝士串,估唔到酸酸鹹鹹甜甜竟出奇地夾,酸奶都好好飲。•甜點共六款,我就比較鐘意另外上既🍒櫻桃朱古力心太軟,外層仲好熱勁香,超濃既🍫朱古力流心,好似法國Angelina朱古力隻味,加左櫻桃味道層次再多左。其他甜點個人覺得都偏甜🍬。•飲品就叫左Earl Grey Tea🍵同Cappuccino☕️佢係成壼茶咁上可以refill熱水,所以最好唔好叫同一款茶😆野飲味道都幾好。High tea黎講好高質,CP值超高
▫️
🗼巴黎鐵塔high tea 套餐 兩位用(MOP 268)
(包每人一杯茶或咖啡)
其他甜點個人覺得都偏甜🍬。
High tea黎講好高質,CP值超高