世記咖啡! 冇睇錯, 我地又黎食世記咖啡喇👀 之前講過世記咖啡有四樣出名嘅食物, 但係我地淨係食咗其中三樣, 因為氹仔間分店果日個豬扒包賣哂😞, 所以黎咗大三巴附近嘅呢間分店喇 (話晒去澳門食豬扒bell🐷🍞好似係去指定動作咁🙊) 呢間分店喺個巷仔入面, 唔係知道呢間嘢係唔識特登入黎食架😐 呢間分店比氹仔個間多人好多, 所以都要等咗一陣, 個豬扒包先到手! 由於呢度太多人, 所以要企係出面食, 而入面啲座位係比人等外賣坐架! 個豬扒🐷新鮮炸起, 醃得好入味, 而且好彈牙同唔鞋! 不過如果可以冇咁濃味就好lu👀因為食食吓都有少少咸, 不過我同友人平時食嘢唔係重口味, 可能唔太食得咸啫!

2017-12-30
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea