2017-02-06
出發前一日,大少已經俾咗呢個厚西多我睇,我已經好期待去試,點知,搭緊船嗰時佢再俾我睇,除咗西多……佢重有一樣嘢出名……真係大鑊,今次去澳門食完真係肥幾磅細細本menu,食物好,menu根本唔需要太大乾炒牛通 - 乾炒牛河就食得多,乾炒牛通你又食過未﹖我就未喇呢個一上枱,好快就俾我地兩個K.O.咗,因為除咗我地真係堅肚餓之外,佢真係好好食,佢無炒河咁油,而且通粉可以唔駛夾,唔會因為癡住,難夾之餘又彈咗啲汁落件衫,佢啲牛肉雖然牛味唔大,但係夠多又夠大塊,呢個真係必食厚西多 - 你睇個西多幾厚,厚到呢……真係嚇死人幾吋厚……其實只係食呢個都已經飽死……一切開,就會見到佢有一層薄薄嘅花生醬花生醬、糖漿真係食西多嘅好朋友店主喺賣呢個厚西多之前都試過好多次,最後俾佢發現隔一晚夜嘅麵包咁厚炸出嚟會無咁易凹落去,所以先有呢個邪惡厚多士食~~味道其實就同我地平時啲西多無分別,平時啲西多比較鬆軟我反而鍾意啲,但係呢個勝在夠特別,所以都可以一試
呢個一上枱,好快就俾我地兩個K.O.咗,因為除咗我地真係堅肚餓之外,佢真係好好食,佢無炒河咁油,而且通粉可以唔駛夾,唔會因為癡住,難夾之餘又彈咗啲汁落件衫,佢啲牛肉雖然牛味唔大,但係夠多又夠大塊,呢個真係必食 厚西多 - 你睇個西多幾厚,厚到呢……真係嚇死人 幾吋厚……其實只係食呢個都已經飽死…… 一切開,就會見到佢有一層薄薄嘅花生醬 花生醬、糖漿真係食西多嘅好朋友