2010-01-02 1872 views
本來想去永利軒、但太肚餓、因入住凱旋門關系、就去試試。叫了三樣點心:$30野菌素餃 — 超好食、起初以為素會無咩味、點知好鮮好好食。$30鮮奶雪影飽 — 都好食、新鮮又熱。$30蟹肉撻 — ok啦、無乜印象。最後叫左個清湯牛坑腩窩河($98)、影唔到相、因為D待應要分開上比我地........... 牛腩係坑腩、味濃有咬口、湯竟然有藥材味,好食。順帶一提、無叫蝦餃燒賣係因為呢間酒樓無!問過夥計佢話係成日轉點心款的、大廚跟時令做、小弟當日食只有約十種點心提供。待應服務可以、會同你斟茶(睇到個陣)。p.s.最後一提食滿$300會有$50現金卷一張、剛好鄰桌埋單位靚仔遊客主動比左張現金卷我地、真係多謝佢。
本來想去永利軒、但太肚餓、因入住凱旋門關系、就去試試。
叫了三樣點心:

$30鮮奶雪影飽 — 都好食、新鮮又熱。

$30蟹肉撻 — ok啦、無乜印象。
待應服務可以、會同你斟茶(睇到個陣)。
門口
野菌素餃
鮮奶雪影飽及蟹肉撻
2009-12-31
$90 (Breakfast)
Celebration
New Year's Eve