為左補祝母親節,一家人去左澳門2日1夜,其中一個節目就係黎呢到食自助餐,呢到專食海鮮,一個字:好正!🤣環境舒適,服務好!讚啊!黎到第一件事緊係食海鮮啦!呢到有好多海鮮可以選, 有蝦有蟹有魚有龍蝦,仲可以比你選煮法, 服務員會建議你食法👍🏻選完之後會送到你枱, 淨係食海鮮都食到好飽好飽好飽😜其中一定要食既就緊係龍蝦啦,回本啊嘛,不過其實一個人既胃都唔係食到好多,大家量力而為唔好浪費呀😉😉😉超級推介龍蝦卷,真係好好食好好食啊!(立即 薛家燕上身🤣🤣)龍蝦包外面先煎香,再有醬汁同龍蝦肉超夾,我一口氣食左2個😅不得了。呢到仲可以叫炒菜,可以自選喜歡既配料食太到飽之後食甜品,呢個椰子布甸又係推介必食, 布甸上面係脆卜卜嘅焦糖, 布甸有微微嘅椰汁香,非常好!我建議大家食呢個自助餐要有攻略,唔好亂食食得太飽食唔到重點既野食!一定一定要食龍蝦包啊!

環境舒適,服務好!讚啊!

黎到第一件事緊係食海鮮啦!

呢到仲可以叫炒菜,可以自選喜歡既配料

• 龍蝦卷