日本產黑毛和牛吃到飽🥰 有多間分店嘅一鍋堂相信大家都唔陌生~ 主打台式火鍋放題 午市亦有半放題形式 豐儉由人!晚市都有啲優惠時段~====Lv4日本產黑毛和牛放題 成人每位$288起====差唔多最TOP嘅level都係人均$300左右!主打任食日本產黑毛和牛、西班牙依比利橡果豬、桶蠔及各類海鮮====᪥ 金湯椰子雞鍋係期間限定嘅湯底~ 湯底好足料好香椰子味~====火鍋配料超多款 一律以QR code落單 送菜速度快 冇漏單情況~日本產黑毛和牛超軟嫩🥰 好味!encore咗幾碟~ 估唔到放題都咁揼本 啲牛好靚吖~~而自助區都有好多配料、熟食、飲品、仲有各款酒精🍺 大滿足!

Lv4日本產黑毛和牛放題 成人每位$288起
====

差唔多最TOP嘅level都係人均$300左右!
主打任食日本產黑毛和牛、西班牙依比利橡果豬、桶蠔及各類海鮮

᪥ 金湯椰子雞鍋
係期間限定嘅湯底~ 湯底好足料好香椰子味~
====

而自助區都有好多配料、熟食、飲品、仲有各款酒精🍺 大滿足!
2025-01-04 0 浏览
一鍋堂是我一間頗喜愛的火鍋店,餐廳為顧客送上一系列精緻食材,是次體驗Lv4任食套餐,在十多種湯底先選了金湯椰子雞鍋,的確高質!首先,日本產黑毛和牛無疑是菜單上的明星,這種肉類以其細膩的肉質和均勻的油花而聞名,吃上一口,會感受到肉的滑嫩和豐富的風味,讓人回味無窮。接下來是西班牙依比利橡果豬,肉質鮮美,脂肪分布均勻,吃起來風味獨特,讓人驚喜。此外,極上安格斯牛小排肉質鮮嫩,適合喜愛牛肉的食客。在菜單中,黑毛肚是另一道不容錯過的選擇,這種牛肚口感脆爽,涮煮後更是鮮香四溢,適合搭配各種火鍋底料。牛黃喉則以其嚼勁十足而著稱,這道菜適合那些喜歡享受口感的人。海鮮方面,時令海鮮的選擇總是令人期待,新鮮捕撈的各種海鮮,不僅肉質鮮美,還能為火鍋增添不同的風味。特別是桶蠔,其肉質豐滿,海味十足,每一口都能感受到大海的滋味。而手串鮮海蝦則以其彈牙的肉質,成為了海鮮愛好者的最愛。此外,菜單上還有不少創新和特色的組合,如魚釀羊肉片;而手工鮮蝦雲吞則以鮮嫩的餡料和清爽湯底,成為了火鍋中一道輕盈的選擇。腐乳撈羊柳則讓羊肉更具風味,獨特的調味使得這道菜更加引人入勝。總的來說,這份火鍋菜單多樣化,還讓每位食客都能找到自

總的來說,這份火鍋菜單多樣化,還讓每位食客都能找到自己喜愛的風味,無論是肉類還是海鮮,都是一次味蕾的盛宴。

一鍋堂 (XX Arcade) (旺角)
地址:旺角豉油街60-104號XX Arcade東翼2樓
2024-12-31 220 浏览
難得長假期,梗係要帶埋兩老出去行吓食吓,等佢哋開心吓😉 兜過大街小巷,終於俾我哋搵到好有Christmas vibes 嘅「聖誕樹郵筒🌲」同老竇打個卡,又係時候去搵嘢食😉 可能係遺傳嘅關係,爸爸媽媽同我一樣都係 #火鍋控 😉 早兩日知道我哋嘅 #飯堂 「 一鍋堂 Epot 旺角豉油街店」將於年尾租約期滿😮‍💨 我哋梗係襯機要去食個lunch,影吓相留念🙌🏻🙌🏻 一如以往,門口負責接待嘅姐姐都係笑容滿面,每次嚟到都有賓至如歸嘅感覺🩷 因為我哋都鍾意食海鮮,所以就揀咗個Lv3套餐,貪佢海鮮、肉類、小食樣樣齊,一於吃個飽😆 爸爸鍾情於佢哋嘅 #沙參玉竹鯊魚骨湯 做湯底,味道鮮甜又有陣陣嘅魚骨香,用嚟打邊爐認真一流🤤坐低第一件事,梗係先點齊各式各樣嘅火鍋料,#鮮蝦、#帶子、#廣島蠔 當然唔少得🤤 新鮮嘅材料令到湯底更加鮮甜,再加入媽媽至愛嘅 #竹笙、#花膠,食物索晒海鮮嘅精華,正呀喂呀!食火鍋梗係唔少得 #肥牛肉,餐牌上有齊牛隻嘅各種部位,#安格斯牛肉 同 #封門柳 都係我哋每次嚟到必食嘅😉 肉味香濃,而且肉質鮮嫩,就算牙力唔係咁好嘅老竇,都話very good😆除咗必食嘅items,餐牌上有

除咗必食嘅items,餐牌上有齊各式各樣嘅火鍋料,#花膠釀油炸鬼、大大件爽彈嘅 #蝦滑、#墨魚滑,仲有我至愛嘅 #水魷魚、#牛柏葉 … 幾乎諗得出嘅都可以食得到。加埋任攞嘅 #新鮮蔬菜、#即食麵、#即食小食,仲有各式各樣嘅 #養生茶、#汽水、#果汁 … 真係唔使擔心食唔飽😉

100分鐘嘅用餐時間眨吓眼就過,大家都食到攬住個肚仔😆 我哋影過相就要同餐廳拜拜啦… 唯有下次再戰 #一鍋堂 其他分店吃個飽🤩

📍 一鍋堂 (旺角) 豉油街60-104號XX Arcade東翼2樓
2024-12-28
午餐
2024-12-30 222 浏览
放題套餐,朋友最愛吃,和朋友吃了黑毛和牛及海鮮火鍋放題,湯底之選擇滿滿呢黑毛和牛,極上牛板腱,還有松葉蟹柳,原隻鮑魚,花膠等台灣火鍋放題配料,嚴選多款優質肉類,黑毛和牛,安格斯牛肉及新鮮海鮮,也有非常多款湯底選擇,自助區包括秘傳台式小食包括鹽酥雞和炸魚皮等。自助區供應火鍋料,飲品和甜品養生湯底,配料選擇多得自由,感覺很棒。深夜高人氣任食放題,棒美國牛小排切片較厚,不錯的咬勁。肉質惹味。簡單調味,原汁原味。黑毛和牛基本上放落去可吃了,薄身,黑毛和牛小排密度好,油肉比例好,細膩油花,入口即化,入口即溶之感覺蟹柳鮮甜,味道和口感夾埋恰到好處,非常好吃牛柏業濃郁的風味,彈牙喔生蠔蠔有滿滿的海水味道

自助區供應火鍋料,飲品和甜品

美國牛小排
切片較厚,不錯的咬勁。肉質惹味。簡單調味,原汁原味。

黑毛和牛

蟹柳
鮮甜,味道和口感夾埋恰到好處,非常好吃

牛柏業
濃郁的風味,彈牙喔

生蠔
蠔有滿滿的海水味道

2024-12-23 812 浏览
最近跟朋友光顧一鍋堂,這間火鍋店的優惠和菜單吸引了我。午市期間,如果在下午2點半後入座,可以享受88折的優惠,對於想要輕鬆享用午餐的食客來說,非常實惠。而晚市的優惠更吸引,若在晚上9點入座,可以減免$20,還可以額外增加30分鐘的用餐時間,讓用餐不那麼匆忙。餐廳的環境寬敞,座位舒適,非常適合與朋友或家人聚餐。菜單上的食物種類很多,除了熟食和前菜,還有新鮮的沙律和甜品。特別的是,部分打邊爐的食材可以透過QR Code落單,這樣的設計非常方便,而其他食材則可以在外面自取,提升了用餐效率。在飲品方面,除了常見的汽水,店內還有自家製的茶飲,這一點讓我印象深刻。特別推薦的鴨屎香檸檬茶,茶香與檸檬的酸味搭配得很好,喝起來清爽。我們選擇了蘿蔔粟米豬骨湯作為火鍋底料,湯底清甜,搭配新鮮的食材,非常好喝。煮好的食材鮮嫩可口,每一口都讓人感到滿足。另外以下 幾款食材都值得推介:❤️ 特選安格斯牛肉 肉質鮮嫩,油花適中,口感滑順,煮熟後味道濃郁,令人滿足。❤️ 美國牛板腱肉質扎實,纖維分明,咬勁十足,煮後帶有濃厚的牛肉香氣。❤️ 西班牙穀飼豬梅肉肉質柔嫩,脂肪分佈均勻,吃起來香醇可口,味道鮮美。❤️ 五香鹵水千層肉

❤️ 特選安格斯牛肉
肉質鮮嫩,油花適中,口感滑順,煮熟後味道濃郁,令人滿足。

❤️ 美國牛板腱
肉質扎實,纖維分明,咬勁十足,煮後帶有濃厚的牛肉香氣。

❤️ 西班牙穀飼豬梅肉
肉質柔嫩,脂肪分佈均勻,吃起來香醇可口,味道鮮美。

❤️ 五香鹵水千層肉
層次分明,味道濃郁,鹵水的香料味讓肉質更有風味,口感豐富。

❤️ 黑松露墨魚滑
口感滑嫩,墨魚的鮮味與黑松露的香氣相得益彰,風味獨特。

❤️ 手工鮮蝦雲吞
皮薄餡多,蝦仁新鮮,口感彈牙,湯底也吸附了雲吞的鮮味。

❤️ 帆立貝
肉質鮮甜,口感滑嫩,輕輕一煮便能保留海鮮的原汁原味。

總的來說,一鍋堂提供了多樣的美食和優惠,還有舒適的用餐環境,無論是午餐還是晚餐都是不錯的選擇。如果你喜歡火鍋,可以考慮來這裡試試,特別是那杯鴨屎香檸檬茶,值得一試。

2024-12-17
  • 鴨屎香檸檬茶
  • 美國安格斯牛肉
  • 美國安格斯牛板腱
  • 黑松露手打墨魚滑
  • 西班牙栗飼豬肉
2024-12-22 860 浏览
最近發現一鍋堂嘅火鍋放題平左喎$250就已經食到Level 3安格斯牛肉+海鮮‼️湯底有成15款,應該係暫時最多選擇嘅放題~~我哋一貫作風,1辣拼1唔辣湯底,「麻辣鴨血豆腐煲 拼 養生藥膳湯」麻辣鍋越滾越辣,但非常惹味,呢個麻辣湯大推養生藥膳湯就比較平平無奇,無咩藥膳嘅味道!啲海鮮真係值得encore再encore有大蜆、沙白、海蝦、帶子,全部都好有鮮甜味,完全無誇張帶子雖然嚟到嘅時候仲結緊冰,本身都唔抱任何期望,點知一食質感係柔軟有鮮味,好有驚喜連啲丸都唔hea,爆汁潮州牛丸、魚片頭、蝦丸、墨魚滑都好好食‼️
最近發現一鍋堂嘅火鍋放題平左喎

$250就已經食到Level 3安格斯牛肉+海鮮‼️
湯底有成15款,應該係暫時最多選擇嘅放題~~
我哋一貫作風,1辣拼1唔辣湯底,

「麻辣鴨血豆腐煲 拼 養生藥膳湯」
麻辣鍋越滾越辣,但非常惹味,
呢個麻辣湯大推

養生藥膳湯就比較平平無奇,無咩藥膳嘅味道!

啲海鮮真係值得encore再encore

有大蜆、沙白、海蝦、帶子,
全部都好有鮮甜味,完全無誇張

帶子雖然嚟到嘅時候仲結緊冰,
本身都唔抱任何期望,點知一食質感係柔軟有鮮味,
好有驚喜

2024-12-16
2024-12-17 997 浏览
天氣凍,朋友好想食火鍋,於是揀咗性價比高嘅一鍋堂。揀咗期間限定嘅金湯椰子雞鍋作為湯底,這個湯底不單香濃,還帶有椰子的清甜,十分開胃。這裡的食材選擇相當豐富,我特別點了以下幾樣:日本產黑毛和牛:肉質鮮嫩,入口即化。極上安格斯牛小排牛肉帶有美味的油花,烹煮後的口感非常滑順。手工黑松露墨魚滑充滿黑松露的香氣👍🏻我鐘意手工蟹籽鮮蝦滑手打真係好Q彈。手串鮮海蝦新鮮的海蝦,肉質緊實,煮熟後色澤誘人。真係花膠件追加左幾次,口感非常滑嫩,而家同個湯底好夾。封門柳肉質鮮美,唔錯!壽喜燒黑豚肉好軟嫩,唔洗加醬油都好好味。另外,特別推薦自家製的鴨屎香檸檬茶,味道唔會太甜,而且有茶香。打完邊爐仲有雪糕任食,真的非常滿足!

天氣凍,朋友好想食火鍋,於是揀咗性價比高嘅一鍋堂。

這裡的食材選擇相當豐富,我特別點了以下幾樣:

日本產黑毛和牛:
肉質鮮嫩,入口即化。

極上安格斯牛小排
牛肉帶有美味的油花,烹煮後的口感非常滑順。

手工黑松露墨魚滑
充滿黑松露的香氣👍🏻我鐘意

手工蟹籽鮮蝦滑
手打真係好Q彈。

手串鮮海蝦
新鮮的海蝦,肉質緊實,煮熟後色澤誘人。

真係花膠件
追加左幾次,口感非常滑嫩,而家同個湯底好夾。

封門柳
肉質鮮美,唔錯!

壽喜燒黑豚肉
好軟嫩,唔洗加醬油都好好味。

打完邊爐仲有雪糕任食,真的非常滿足!
  • 真係花膠
  • 鴨屎香檸檬茶
  • 金湯椰子雞鍋
2024-12-15 1306 浏览
為左慶祝媽咪大壽,就揀咗旺角#一鍋堂 。佢哋其中一個Lv 4套餐,貪呢度食材夠曬新鮮,種類多,抵食又好味,店內光線足夠,環境整潔,坐得非常舒適。性價比超高💯。現時午市 2點半後入座,即享88折。晚市 9點入座 即減 $20,增加 30 分鐘"由於有老人家 ,今次就唔食麻辣湯底,試試佢地新嘅✨胡椒豬肚✨ 湯底唔太濃,唔會搶咗食物嘅原味道👅 ,淥海鮮同牛肉就啱晒啦👍🏻呢度肉類嘅選擇真係多到你眼花撩亂,全部都係新鮮靚貨🥩。特別推介日本產黑毛和牛,肉質細膩,油花分佈均勻。就咁喺湯底輕輕一煮,肉嘅鮮味就爆出黎,每一口都係一種享受,真係超美味🤤。另外飲品🧃類花多眼亂,除咗一般嘅罐裝汽水、紙包飲品 仲有冷泡花果茶、即沖熱茶同啤酒🍻等!食到尾聲點少得,除咗杯裝雪糕,仲有軟雪糕同乳酪,真係好飽好滿足😌西班牙依比利橡果豬是日推介鮮貝A類鮮海蝦蟹籽鮮蝦滑龍躉頭腩鮮鯇魚腩花膠八吋長蟹棒醬爆瀨尿牛丸紫菜豬肉丸鹵水雞翼
西班牙依比利橡果豬
醬爆瀨尿牛丸
紫菜豬肉丸
鹵水雞翼
2024-12-10 1716 浏览
超過10款港式湯底可以揀之外,配料亦都超級超級多🥳我今次揀咗Lv.3 🙌🏼特選安格斯牛肉.海鮮放題 $258包括可以食到👇🏻特選安格斯牛肉、封門柳、牛脷心托、嫩滑醃牛脊肉、腐乳撈羊柳、鱼魚釀烏雞片、花雕醉雞子等等!佢哋嘅湯底種類都成15款以上嘅港式湯底任你揀!今次就試下佢哋嘅限定款 - 金湯椰子雞鍋,啱啱滾起就飲一啖,香濃椰香加埋清甜雞湯😋打邊爐嘅配料嘅選擇多到癲!想食新鮮嘅蔬菜?肉類?海鮮?冇問題!樣樣都有齊,仲要份量十足!特別講下佢哋嘅蔬菜,真係新鮮到爆,啱啱送到嚟咁!等你一次過食勻晒所有!🥬🥩🦐我個人特別鍾意墨魚滑同埋唔同嘅蜆類海鮮!就算只係嗌中等價位,肉類超多選擇,牛肉豬肉雞肉,連羊肉都有~肉嘅質素亦都好👍🏻提提大家記住要預早訂位,因為真係好多人🫱🏼‍🫲🏽

超過10款港式湯底可以揀之外,配料亦都超級超級多🥳

我今次揀咗Lv.3 🙌🏼
特選安格斯牛肉.海鮮放題 $258
包括可以食到👇🏻

我個人特別鍾意墨魚滑同埋唔同嘅蜆類海鮮!

肉嘅質素亦都好👍🏻

提提大家記住要預早訂位,因為真係好多人🫱🏼‍🫲🏽

2024-12-03 2156 浏览
📍一鍋堂😍多年屹立不倒的任食火鍋👍~今日去旺角豉油街分店食LV4日本和牛😘9點入場可以減$20同埋有額外多30分鐘食🤪👍啱晒我呢啲持久戰鬥嘅牛魔王☺️👍~日本產黑毛和牛😍好耐冇食過咁正嘅任食和牛😘油脂分布非常平均🤪入口即溶😍食到停唔到口🥳~極上牛小排😛極上牛小排質感冇咁油膩😘加上比較有牛味🤪肉質亦都非常鮮嫩😛適合長期戰鬥😎~伊比利亞橡果豬😘豚肉嘅質素非常高😍味道非常鮮美🥳完全唔會韌👍~手串鮮海蝦🦞海蝦非常新鮮😘入面啖啖肉仲有唔少膏👍~手工蟹籽鮮蝦滑 手打墨魚丸 手打蝦丸😘各種手打丸類一如以往非常高質😘全部爽口彈牙🤪用料上乘☺️👍~出面各類任拎嘅食品都非常高質😍包括有多種特式丸類😘蔬菜🥬炸物等等👍~另外飲品🥤雪糕🍦都齊全😛仲有我最愛嘅台灣茶👍~餐廳環境靚😍食物質素高🥳店員服務態度好👍12月轉咗新餐牌煥然一新😍下次一定再嚟食🤤📍一鍋堂 (XX Arcade) (旺角)旺角豉油街60-104號XX Arcade東翼2樓
📍一鍋堂😍多年屹立不倒的任食火鍋👍

包括有多種特式丸類😘蔬菜🥬炸物等等👍

~另外飲品🥤雪糕🍦都齊全😛
仲有我最愛嘅台灣茶👍

下次一定再嚟食🤤

📍一鍋堂 (XX Arcade) (旺角)

旺角豉油街60-104號XX Arcade東翼2樓
2024-11-01 4519 浏览
最近同朋友去左食一鍋堂質素同以前一樣仍然係keep得好好每樣食材都新鮮可口選擇又勁多樣特別係以下幾款我個人特別喜愛既火鍋單品🙌🏻🤩.湯底係限定既金湯椰子雞鍋😆椰子既香氣濃郁搭配著嫩滑既雞肉醇厚而不油膩呢種獨特既湯底為各種食材提供左完美既風味不論係肉類定係海鮮同呢個湯底都好夾🤩壽喜燒黑豚肉既肉質鮮嫩入口即化令人回味無窮😍.西班牙栗飼豬梅肉肉質細膩油花分佈均勻令人每一啖都感受到肉既香氣🫶🏻.西班牙依比利亞橡果豬都好好食特選既豬肉帶有綿密既肉感搭配火鍋既湯底更添風味👏🏻蝦膠釀油條好令人驚喜脆口既油條內裡夾帶著鮮蝦既香滑口感層次感十足🤩.而野生竹笙就有一種獨特既口感輕盈而富有彈性為火鍋增添左清新既風味😆.半殼帆立貝好鮮美鮮鯇魚腩入口鮮嫩而滑口同火鍋既湯底完美融合👍🏻.餐廳仲提供左各式各樣既熟食同蔬菜選擇令人能夠隨心所欲咁調配出自己喜愛既鍋品最後仲有雪糕做結尾🫶🏻呢間任食火鍋餐廳真係樣樣野食都好高質又新鮮又好食推介~🤩🤩
最近同朋友去左食一鍋堂

呢間任食火鍋餐廳真係樣樣野食都好高質
又新鮮又好食
推介~🤩🤩
2024-10-30 4109 浏览
寶寶鐘意打邊爐,岀面逐碟叫話貴啦一鍋堂火鍋放題任食話啱哂🎉有幾個Lv可揀今次揀Lv5,可以食150 分鐘🥘😂有16款鍋底選擇 😚😚寶寶揀左金湯椰子雞鍋鍋底足料,鮮甜椰子雞湯味濃寶寶鍾意食牛🤩🤩日本產黑毛和牛,真手切牛肉都係任食架鮑魚、元貝,桶蠔等海鮮都任食😍😍任食得嚟食物質素都好好黑毛和牛嫩好滑,油花好均勻🤩🤩自助吧飲品同食物都係無限供應啤酒都任飲自家製洛神花茶之類都少甜 好健康丫
寶寶鐘意打邊爐,岀面逐碟叫話貴啦
一鍋堂火鍋放題任食
話啱哂🎉
有幾個Lv可揀今次揀Lv5,可以食150 分鐘🥘😂
有16款鍋底選擇 😚😚
寶寶揀左金湯椰子雞鍋
鍋底足料,鮮甜椰子雞湯味濃
寶寶鍾意食牛🤩🤩
日本產黑毛和牛,真手切牛肉都係任食架
鮑魚、元貝,桶蠔等海鮮都任食😍😍
任食得嚟食物質素都好好
黑毛和牛嫩好滑,油花好均勻🤩🤩

自助吧飲品同食物都係無限供應
啤酒都任飲
自家製洛神花茶之類都少甜 好健康丫
👨🏻‍🍳回本攻略:·⚜️锅底15选2/1‼️‼️招牌潮汕汤/ 麻辣/ 沙参鱼骨/ 番茄/ 冬阴功/ 胡椒猪肚等15钟锅底任选根据喜好选择就可盲点了番茄和麻辣都超正宗~每一种锅底里面都有配料喔😲..不单只是汤水⚠️广东人表示潮汕汤底会有些热气里面有炸鱼块·⚜️和牛必点!!🤤脂肪组织多的吃得超超超超爽啊!吃起来相当细嫩整片下锅也不会散‼️喜欢肉脂感的一定要多来几盘才行💯⚠️和那种机器拼接的柔是真的不一样。真香!品质和牛肉畅吃🤩还有各种海鲜🦞·⚜️饮料柜里供应各种饮料🥤蔬菜也是很新鲜放在g冰柜里任取✅旁边有小吃区、水果区、还有一些卤味和凉菜😋冰淇淋🍦也都包含在自助里✅不!限!量!·⚜️上菜速度也快基本下单即刻就送到了手机扫码肉类和海鲜🦞其余都在自助区喔~「午市2點半後入座,即享88折晚市9點入座即減$20,增加30分鐘」
👨🏻‍🍳回本攻略:
·⚜️锅底15选2/1‼️‼️
根据喜好选择就可盲点了番茄和麻辣都超正宗~
每一种锅底里面都有配料喔😲..不单只是汤水
⚠️广东人表示潮汕汤底会有些热气里面有炸鱼块

·⚜️和牛必点!!
⚠️和那种机器拼接的柔是真的不一样。
真香!品质和牛肉畅吃🤩还有各种海鲜🦞

·⚜️上菜速度也快基本下单即刻就送到了
手机扫码肉类和海鲜🦞其余都在自助区喔~
「午市2點半後入座,即享88折
晚市9點入座即減$20,增加30分鐘」
2024-10-23
用餐优惠
試食活動
2024-10-26 2714 浏览
好似標題咁講,平價,但係感覺唔太新鮮不過最驚喜係佢啲火鍋料,原來唔使加錢都有好多內臟!一開頭食嘅豬潤覺得好好味之後又覺得好硬醉雞冇酒味,而且啲雞肉好嚡好硬,之前馬鞍山食嗰間氣噗噗好好多~連豬肺都有丸佢呢度啲前菜唔係咁新鮮麻麻哋好食,但係滷水雞肉OK嘅呢個長腳蟹喎,蟹當然唔係質素好,但係個湯底都OK,有好多菇!蔬菜好新鮮!兜兜好滿俾人拎!食咗菜心同娃娃菜都好正 連羽衣甘藍都有不過整體而言覺得大部份食物都麻麻哋新鮮 而且任食嘅肉麻麻哋好味,係羊肉香啲服務OK,唔會話好即刻趕走人呢間嘢有獨立廁所唔錯
好似標題咁講,平價,但係感覺唔太新鮮

連豬肺都有

佢呢度啲前菜唔係咁新鮮麻麻哋好食,但係滷水雞肉OK嘅

服務OK,唔會話好即刻趕走人

呢間嘢有獨立廁所唔錯
下午茶
2024-10-22 2505 浏览
1. 無安排足夠嘅枱我哋有大概30個人去訂位,早一個月已經訂好,當日去到,佢仲要我哋加櫈搭個主席位咁樣坐,講緊嗰個主席位夾係另一張長枱之間,超級窄好冇,我早一個月去訂位枱都畀唔夠我。咁多咗人咪直接坐去啲冇人嘅位,個侍應一邊暴走唔停留一邊超快速咁講:呢個位有人book咗㗎喇佢又唔安排足夠嘅位畀我,又唔畀我坐其他位,講緊我早咁多book位喎。2.態度唔好食嘢時間兩小時,夠鐘佢叫人走,佢直接過嚟啲枱話:「走啦走啦」咁樣,我唔係要求你超級有禮貌,但係咁樣真係好冇禮貌😅正常火鍋店都係講用餐時間到之類啦,邊有人講走啦走啦㗎

1. 無安排足夠嘅枱

2.態度唔好