2019-05-08
今日12:40pm襯自己有幾個字空檔入去食 入面超迫 個個手爭貼手爭果隻 12:41已經點好餐 我要一個魚生丼(佢地推介嘅元福五品丼) 足足等左20分鐘都未黎 我眼見遲過我到嘅其他客人都5分鐘唔洗就已經有野食人地仲要係叫拉面同熟食嘅丼飯都到齊 反而我叫個唔洗煮嘅魚生飯等4個字都未到到1:00pm我善意提醒下佢 我乜都仲未到 會唔會有機會漏左我單 我有啲趕時間 佢侍應姐姐話無 好快到你份餐出再過左8分鐘 我份餐依然未到 我再問侍應 我話我真係趕時間做野 遲過我黎嘅都已經食完走埋 不如你幫我取消左個order啦 好嗎?侍應話不如咁我幫你轉外賣叫廚房立即整比你啦 我答 你10分鐘前話立即整比我 要等到你個外賣我都唔知要幾時 我下一個break要3:30先有時間食 不如你當幫幫手取消左佢算啦佢都好似唔係幾想最後我擺低左錢離開 佢再追返我話整返個外賣魚生飯比我 我堅持唔需要最後佢退返錢比我 完
入面超迫 個個手爭貼手爭果隻
我眼見遲過我到嘅其他客人都5分鐘唔洗就已經有野食