餐厅: 入素
资讯:

2021-10-15 795 浏览
🥗依家出邊有好多唔同食素嘅餐廳🍴呢一間餐廳值得大家一試👍..😊今次我係第一次食🥣原因就係我俾佢個「素版海南雞飯」吸引咗🐔佢不單止個樣好似💯打卡一流👍而且味道都唔錯👍份量亦都唔少💯佢個餐仲跟一個菌類嘅湯😍超好飲呀👍仲有佢個白桃綠茶☕️好香好好味呀😋..🐔手工海南雞飯 $78..好味道😋份量又夠大💯若果你怕唔夠飽,可以加大個飯㗎👍個餐已經包埋一個湯同埋一杯嘢飲🧃抵呀。..🥣小食$22/1份 (我哋四個人所以叫咗4個小食)..❇️沙嗲羊肉串❇️沙嗲牛肉串❇️桂花叉燒 x 2..💰$410/4人 ..📍葵興KCC@Life 8/F..服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(五星為滿分)
🥗依家出邊有好多唔同食素嘅餐廳🍴呢一間餐廳值得大家一試👍
🐔手工海南雞飯 $78
🥣小食$22/1份
(我哋四個人所以叫咗4個小食)
❇️沙嗲羊肉串

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(五星為滿分)

2021-10-11 484 浏览
昨天中午我跟朋友去幫襯,在門口等了接近半小時,店員不斷出來說唔好意思。我話慢慢我哋唔急的,之後約半小時後入去坐,男店員非常有禮非常Nice問我哋食D乜,之後一個四眼女店員又過來擺餐具說多謝我哋久等多謝諒解,朋友點了海南雞加叉燒的套餐,我點了咖哩吉列豬扒加小食樂樂雞,另外點了2杯果汁。問心食物就好一般唔多選擇。另外小食樂樂雞不新鮮有怪味我隨即叫店員收走。也清楚聽到男店員跟廚房反映問題。三十分鐘我們就走了,盛惠220元。地方太細勝在服務非常之好。不過標榜新式潮流素食我們就不太合吃了。全部是仿肉,漢堡包,雞肉,豬扒之類。菜也沒有得點。下次我們不會去了
2021-10-10
2021-10-01 478 浏览
環境清淨 喺kcc食lunch嘅首選 新開張嘅素食餐廳味道唔錯 坐bar枱望出去街景 雖然係樓景但係都好寫意 叫咗個咖喱豬扒飯 賣相好有心思 味道亦唔錯 可以自助落單scan qr code揀多飯 十分推薦杯白桃綠茶 好飲!仲送一碗素清湯 好有味 素餐廳嚟講 個人覺得真係數一數二 如果想試下素食 或者帶朋友試食 健康啲嘅可以嚟呢間試下 係一個唔錯嘅選擇!環境唔嘈雜 清清哋 非常適合都市人嚟放鬆下 唯獨菜式唔夠多樣性 不過素餐廳嚟講 呢間都有4-5星級 會再幫襯!

2021-10-01
  • 咖哩吉列豬扒飯