2023-07-07 62 浏览
今次好多朋友嚟咗我屋企如果要我煮嘢食真係煮到一頭煙根本就冇辦法飲下酒傾吓偈😂所以決定不如叫到會今次我揀咗6-8人餐餐牌花多眼亂,喺80款任選8款我一早已經send咗餐牌比朋友自己揀果然大家都食得好開心👍🏻黑松露野菌蟹肉燴長通粉配西班牙火腿👍🏻一口牛炒飯配飛魚籽👍🏻他他醬蛋沙律鮮番茄迷你牛角包👍🏻芝士牛肝菌焗翠綠西蘭花👍🏻即燒波蘿梳打BBQ美國豬仔骨👍🏻柚子蜜桃煙鴨胸沙律👍🏻美式脆炸手指魚配他他醬👍🏻迷你海鮮醸蟹蓋亞炸手指同長通粉係最受歡迎不過最緊要小朋友食得開心食完唔使洗又可以繼續玩叫到會最緊要準時同埋嚟到仲係熱辣辣Service真係幾好因為司機已經聯絡咗我幾次確保我準時收到嘢食😆
今次好多朋友嚟咗我屋企

確保我準時收到嘢食😆
用餐优惠
試食活動
2023-06-27 98 浏览
又到一年一度嘅父親節~~今年就費事出去同人迫,所以叫咗到會返嚟一齊嘆住冷氣食😎佢地個價錢真係好抵食,又可以送到我屋企 一站式服務,唔使煩~~佢仲包埋餐具 啲嘢都唔使洗😏👍🏻⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗👅椒鹽炸魚肉燒賣拼魷魚鬚(18粒)(⭐8/10) 小食一定唔小得~最快清盤既小食☺️大人小朋友都咁鍾意食 份量都幾多㗎~👅 招牌炭燒雞肉串(15串)(⭐7/10)雞肉串味道唔會話太鹹,啱啱好,屋企人都好鍾意食啊!炭燒味好香~~👅生炸蜜糖芥末雞搥(12件)(⭐9/10) 佢嘅生炸雞鎚超入味啊!芥末醬汁係分開俾既,啱哂鍾意唔同口味嘅朋友仔~~而家嘅芥末醬加埋左真係好好食,甜甜地既味道~👅 泰式原隻豬手配秘製汁(1隻)(⭐8/10) 呢隻豬手勁大隻,真係開Party必備,影相都有睇頭啲啦🥰開頭以為個豬手要自己切,點知佢哋已經好貼心咁切好哂,食落好入味,再點埋個個酸酸地既汁,十分開胃~~
👅椒鹽炸魚肉燒賣拼魷魚鬚(18粒)(⭐8/10)

👅 招牌炭燒雞肉串(15串)(⭐7/10)

👅生炸蜜糖芥末雞搥(12件)(⭐9/10)

👅 泰式原隻豬手配秘製汁(1隻)(⭐8/10)
  • 泰式酸辣無骨鳳爪
2023-06-27 141 浏览
是日家庭聚會,決定叫個到會Happy Share。由落單到送貨都非常順利,司機有交帶,準時送到去屋企門口👼🏻 6至8人餐可自選八款食物,$904包運費。食物保護得好好,完全冇走樣,用一個大紙箱包裝好,每層食物都分隔好,亦提供食物夾、保溫袋、餐具同紙碟用具。🌟香煎雞柳京蔥墨西哥卷配秘製香橙醬肉類配以清新蔬菜,有減膩作用。🌟一口牛炒飯配飛魚籽 炒飯粒粒分明,食落有飛魚籽嘅鹹香同口感。🌟 鮑汁燴素海參釀墨魚滑 海參入味,咬落多汁,口感香軟,老人家都食到😆🌟 沙爹豬肉,雞肉串沙嗲醬汁香口,濃味之選。🌟BBQ蜜糖雞翼雞翼唔會乾柴,依然啖啖肉。🌟日式和風汁炒野菌、蘆筍醬汁稍微蓋過咗蔬菜嘅味道,不過屋企人都鍾意。🌟 牛油黑白胡椒汁焗澳洲牛脷伴香煎雞扒一次過滿足牛肉同雞肉🌟 九款冷盤小食係我媽咪鍾意嘅小食拼盤🤣每一款食物份量非常多,出動成家人都食唔晒🙈

🌟香煎雞柳京蔥墨西哥卷配秘製香橙醬
肉類配以清新蔬菜,有減膩作用。

🌟一口牛炒飯配飛魚籽
炒飯粒粒分明,食落有飛魚籽嘅鹹香同口感。

🌟 鮑汁燴素海參釀墨魚滑
海參入味,咬落多汁,口感香軟,老人家都食到😆

🌟 沙爹豬肉,雞肉串
沙嗲醬汁香口,濃味之選。

🌟BBQ蜜糖雞翼
雞翼唔會乾柴,依然啖啖肉。

🌟日式和風汁炒野菌、蘆筍
醬汁稍微蓋過咗蔬菜嘅味道,不過屋企人都鍾意。
🌟 牛油黑白胡椒汁焗澳洲牛脷伴香煎雞扒
一次過滿足牛肉同雞肉

🌟 九款冷盤小食
係我媽咪鍾意嘅小食拼盤🤣

每一款食物份量非常多,出動成家人都食唔晒🙈
2023-06-26 502 浏览
我揀咗Fever Food到會嘅6-8人餐👍🏼餐單食物種類繁多👏🏼6-8人餐可以自選8款食物食物嚟到仲熱騰騰㗎‼️最貼心嘅係附送埋紙碟、膠枱布同餐具唔洗我洗碗碟🤣🤣✨水蜜桃菠蘿鮮茄焗西班牙豬鞍扒飯✨鮮蝦細帶子香濃龍蝦汁螺絲粉✨即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨✨椒鹽炸魚肉燒賣拼魷魚鬚✨珍寶特長芝士流心蟹棒拼韓國白菜豚肉餃子✨BBQ蜜糖雞翼✨沙爹豬肉雞肉串✨香脆炸春卷拼咖喱角配甜辣雞醬當中幾款係大家都好鍾意🫶🏼❤️水蜜桃菠蘿鮮茄焗西班牙豬鞍扒飯開胃鮮茄焗飯加埋清香水蜜桃🍑同菠蘿🍍豬鞍入口軟熟入味,呢款被清碟🤣❤️即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨高質素嘅豬仔骨👏🏼👏🏼醬汁香甜好惹味肉質嫩滑細緻,非常軟腍食到大家吮埋手指🤭❤️椒鹽炸魚肉燒賣拼魷魚鬚炸燒賣外脆內軟,加埋椒鹽無得輸❤️香脆炸春卷拼咖喱角配甜辣雞醬香口嘢真係大人細路都鍾意大家爭住食😉咖喱角同春卷都好酥脆蘸埋甜辣醬食真係好滋味份量真係好多‼️呢餐非常豐富大家都食得開心又滿足💕
我揀咗Fever Food到會嘅6-8人餐👍🏼
餐單食物種類繁多👏🏼6-8人餐可以自選8款食物
食物嚟到仲熱騰騰㗎‼️
最貼心嘅係附送埋紙碟、膠枱布同餐具
唔洗我洗碗碟🤣🤣

✨香脆炸春卷拼咖喱角配甜辣雞醬

當中幾款係大家都好鍾意🫶🏼
❤️水蜜桃菠蘿鮮茄焗西班牙豬鞍扒飯
開胃鮮茄焗飯加埋清香水蜜桃🍑同菠蘿🍍
豬鞍入口軟熟入味,呢款被清碟🤣
❤️即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨
高質素嘅豬仔骨👏🏼👏🏼醬汁香甜好惹味
肉質嫩滑細緻,非常軟腍
食到大家吮埋手指🤭
❤️椒鹽炸魚肉燒賣拼魷魚鬚
炸燒賣外脆內軟,加埋椒鹽無得輸
❤️香脆炸春卷拼咖喱角配甜辣雞醬
香口嘢真係大人細路都鍾意
大家爭住食😉咖喱角同春卷都好酥脆
蘸埋甜辣醬食真係好滋味

份量真係好多‼️呢餐非常豐富
大家都食得開心又滿足💕
2023-06-25 73 浏览
我屋企最鍾意聚埋一齊開Party🥳🎉但有時諗食乜都諗到頭都大埋㗎😆仲要撞正父親節!😎好彩有fd介紹呢間到會熱點,我見佢專做到會,睇埋個menu有成60款揀,咁就容易d揀到啱唔同人食囉!因為有時好難話就到晒個個口味嘛~我今次就訂咗6-8人餐鮮蝦、細帶子香濃龍蝦汁螺絲粉芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇 日式和風汁炒野菌、蘆筍西班牙火腿凱撒沙律黑松露野菌蟹肉燴長通粉配西班牙火腿韓式柚子炸雞配甜辣雞醬6小時慢煮紅酒燴美國牛肋條泰式蔗蝦拼百花蟹鉗配甜辣雞醬估唔到,好準時送達,仲好有交帶提前幾分鐘通知我!保溫都做得好足,包裝亦非常整潔,完全冇漏汁或凹咗呢啲情況,仲附送餐具叉、碟、食物夾呢啲我見除咗6-8人餐,佢哋仲有10-30人到會套餐,甚至30-80人嘅團體餐都有,我下次公司團餐會再order👍🏻

我今次就訂咗6-8人餐

鮮蝦、細帶子香濃龍蝦汁螺絲粉

芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇

日式和風汁炒野菌、蘆筍

西班牙火腿凱撒沙律

黑松露野菌蟹肉燴長通粉配西班牙火腿

韓式柚子炸雞配甜辣雞醬

6小時慢煮紅酒燴美國牛肋條

泰式蔗蝦拼百花蟹鉗配甜辣雞醬

2023-06-20
庆祝纪念
父亲节
今晚嘅party搞得更美滿同順利!🥰屋企人都好滿意我今次訂購嘅食物,因為有一個對食物非常有要求嘅媽咪😂由細到大俾爸爸疼愛下真係特別揀擇🗣️而我都係第一次叫到會食物,之前好多時都叫food🐼最開心就係可以舒舒服服喺屋企享受美味又熱辣辣嘅食物🔥冇錯真係熱辣辣!攞出嚟都爭啲熱到焫親隻手🤭除咗好細心將冷熱食物分開包裝,每一份食物都包裝得非常完整!呢樣真係好抵讚,因為每次出面叫外賣返嚟每樣食物都係支離破碎🥹今次我點嘅係一份六至八人餐,大家可以參考吓🤭A2水蜜桃、菠蘿、鮮茄焗⻄班牙豬鞍扒飯(約2磅) 首先鮮茄焗豬扒飯係真係落咗好多芝士焗出嚟,同埋真係極足料,蕃茄酸酸甜甜醬汁夠晒濃郁,豬扒亦都非常鬆軟,只有開嘅時候芝士有少少痴住塊錫紙面,其他真係冇得再挑剔😋😋😋A4鮮蝦、細帶子香濃龍蝦汁螺絲粉(約2磅) 新鮮龍蝦汁整出嚟,每一粒螺絲粉朔晒啲汁真係特別鮮甜,鮮蝦同細帶子令到口感更加有海洋味道🥰C6森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽(推介)(12卷) 呢個龍利魚真係5粒星咁好味,係爆好味😂真心係我食過最好味嘅都會!魚肉非常滑同熟得啱啱好,入口係熱辣辣配搭埋蟹子,真係非常good 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻C7即燒菠蘿
今晚嘅party搞得更美滿同順利!🥰
今次我點嘅係一份六至八人餐,大家可以參考吓🤭
A2水蜜桃、菠蘿、鮮茄焗⻄班牙豬鞍扒飯(約2磅)

A4鮮蝦、細帶子香濃龍蝦汁螺絲粉(約2磅)

C6森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽(推介)(12卷)

C7即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(推介)(12件)
冇諗過美國豬仔骨真係會咁大份🫶🏻而且調味真係做得好足,令到每一排豬仔骨都入味而入口不膩,軟身度輕易一咬就甩咗舊骨。🐖

C10招牌炭燒雞肉串(15串)
炭燒雞肉串味道係比較偏甜嘅日式醬汁口味,軟滑雞肉配埋香蔥芝麻,好惹味!

G5法式繽紛雲呢拿朱古力泡芙(16粒)
作為甜品嘅尾聲,泡芙入口Creamy質地充斥着整個嘴巴🥰

H1 鮮蝦生果薯仔沙律( 1.5磅) X 1
鮮蝦原隻去埋外殼,覺得柚子同鮮橙嘅配搭,真係非常夾!個人覺得薯仔份量有少少多,如果可以多番少少其他生果就更加完美☺️

L3火箭菜龍蝦沙律包(10件) X 1
一見到呢間有龍蝦沙律包真係即刻點嚟試,麵包好軟身,配搭埋火箭菜有層次嘅菜底,龍蝦肉份量足夠,夠哂鮮香味美😋😋😋
2023-06-21
  • 森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽
  • 即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨
2023-06-21 82 浏览
朋友狗仔生日🎂決定星期六一班人去party room搞狗仔生日會,人類又可以玩,成班人梗系嗌到會啦😆網上見到套餐A 6-8人餐 任選8款 ,主人家嗌左個試下😗一嚟到,原箱一大箱,拆開內𥚃有保温袋,最一層層疊好,中間有塊紙皮隔住,連紙皮內裏乾坤,原來每塊紙皮底下都會黐咗保溫暖包,等到會唔會減低降溫速度,真貼心❤️到會大大盒,附有餐具紙碟,夾 方便大家使用1️⃣鮮蝦、魷魚墨魚汁燴靈芝菇意大利飯(約2磅) 墨汁飯,好岀色,食到成嘴都系🤣配有魷魚🦑圈,蝦🦐 口感彈牙2️⃣黑松露野菌蟹肉燴⻑通粉配⻄班牙火腿(約2磅) 白汁黑松露好惹味,好香食到一條條雞髀菇增加口感,長通粉質地無因到會而焗到淋😌3️⃣ 一口芝士豆腐(15件)焗香左魚丸,咬下去吃到芝士,size我覺得系兩口🤣4️⃣森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽(12卷) 🌟🌟🌟龍脷魚柳卷住一卷配上魚籽,好特別小吃,魚柳肉質嫩滑5️⃣即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(12件) 🌟🌟🌟豬仔骨肉嫩,把豬筋肉纖維都嫩化了,配上惹味bbq 醬6️⃣泰式香燒豬頸肉(18片) 豬頸肉燒得香口,唔油膩,唔乾柴配上泰式酸辣醬,一流配搭7️⃣芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇 (切24件) 大啡菇舖上芝士,焗岀
網上見到套餐A 6-8人餐 任選8款 ,主人家嗌左個試下😗

到會大大盒,附有餐具紙碟,夾 方便大家使用

1️⃣鮮蝦、魷魚墨魚汁燴靈芝菇意大利飯(約2磅)
墨汁飯,好岀色,食到成嘴都系🤣
配有魷魚🦑圈,蝦🦐 口感彈牙

2️⃣黑松露野菌蟹肉燴⻑通粉配⻄班牙火腿(約2磅)
白汁黑松露好惹味,好香
食到一條條雞髀菇增加口感,長通粉質地無因到會而焗到淋😌

3️⃣ 一口芝士豆腐(15件)
焗香左魚丸,咬下去吃到芝士,size我覺得系兩口🤣

4️⃣森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽(12卷)
🌟🌟🌟龍脷魚柳卷住一卷配上魚籽,好特別小吃,魚柳肉質嫩滑

5️⃣即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(12件)
🌟🌟🌟豬仔骨肉嫩,把豬筋肉纖維都嫩化了,配上惹味bbq 醬

6️⃣泰式香燒豬頸肉(18片)
豬頸肉燒得香口,唔油膩,唔乾柴
配上泰式酸辣醬,一流配搭

7️⃣芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇 (切24件)
大啡菇舖上芝士,焗岀黎焗果好juicy

8️⃣柚子蜜桃煙鴨胸沙律(推介)( 1.5磅)
食左咁多野,當然要解膩,點少得食番啲菜
沙律🥗菜系雜菜款,有生菜🥬火箭菜
舖上鮮柚子粒,粒粒蜜桃,煙鴨胸
配上一個自家制沙律醬,甜甜酸酸,好開胃😆

$904 8人到會,為番先百零蚊個,今餐cp 值好高🌟🌟🌟以後一班人就可以嗌😌

📍Fever Food HK 到會熱點
@feverfoodhk
2023-06-16 98 浏览
最近同朋友聚會, 又食厭左一般大型連鎖店既外賣套餐。就想試一試D新野,咁岩上網搵到呢間Fever Food HK ,佢地有好多唔同既款式既套餐,FOR唔同人數既需要。 因為今次比較多人參加聚會,所以我地order左 10-12人既份量 $1356/餐❤️份量十足,送到黎都仲係暖笠笠,而且有齊晒餐具同碟,所以一送到黎就食得!好方便,開party 岩晒‼️Total 12款野食,有齊前菜、主菜同甜品:💫沙爹豬肉 ,雞肉串(各5串)💫黑松露熔岩芝士炸薯角(約2磅裝) 💫鮮蝦生果薯仔沙律(1.5磅)💫香脆炸春卷拼咖喱角配甜辣雞醬(各13件)💫日式炸蟹餅(15件)💫蟹膏蟹肉三重芝士焗魚柳飯(約2磅)💫甘甜番薯條、栗子紫薯餅配黑松露沙律醬(約2磅裝)💫黑松露野菌蟹肉燴長通粉配西班牙火腿(約2磅) 💫白酒忌廉汁煙肉紐西蘭藍青口(約2磅裝)💫46小時慢煮紅酒燴美國牛肋條(約2磅裝)💫芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇(切24件)💫流心蘋果冬甩(12件)樣樣都份量十足, 依家就等我推介裡面最出色果幾樣啦‼❤️⚪ 鮮蝦生果薯仔沙律(1.5磅)呢盤沙律好大兜好足料呀,沙律醬亦唔會太甜或者太酸,個味道恰當好處。小朋友食都

Total 12款野食,有齊前菜、主菜同甜品
💫沙爹豬肉 ,雞肉串(各5串)
💫黑松露熔岩芝士炸薯角(約2磅裝)
💫鮮蝦生果薯仔沙律(1.5磅)
💫香脆炸春卷拼咖喱角配甜辣雞醬(各13件)
💫日式炸蟹餅(15件)
💫蟹膏蟹肉三重芝士焗魚柳飯(約2磅)
💫甘甜番薯條、栗子紫薯餅配黑松露沙律醬(約2磅裝)
💫黑松露野菌蟹肉燴長通粉配西班牙火腿(約2磅)
💫白酒忌廉汁煙肉紐西蘭藍青口(約2磅裝)
💫46小時慢煮紅酒燴美國牛肋條(約2磅裝)
💫芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇(切24件)
💫流心蘋果冬甩(12件)

樣樣都份量十足, 依家就等我推介裡面最出色果幾樣啦‼❤️

⚪ 鮮蝦生果薯仔沙律(1.5磅)
呢盤沙律好大兜好足料呀,沙律醬亦唔會太甜或者太酸,個味道恰當好處。小朋友食都食得好開心😊

🔴 蟹膏蟹肉三重芝士焗魚柳飯(約2磅)
呢個真係好出色,飯粒好煙韌,而且蟹膏蟹肉加埋落去,變得更加惹味。必叫之選。而且分嘅時候啲芝士拉晒絲勁邪惡🥰

🟡甘甜番薯條、栗子紫薯餅配黑松露沙律醬(約2磅裝)
平時都好鍾意食番薯同埋栗子,呢個薯餅都幾出色,栗子同紫薯亦都好夾,仲要好足料,啖啖紫薯蓉。

🟢 黑松露野菌蟹肉燴長通粉配西班牙火腿(約2磅)
呢個通粉啱晒大人同小朋友食,好快俾人搶!大家一定要叫呀。通粉質感好煙韌,而個醬又好夠味但唔會漏,加埋ham 真係好夾。

🔵 白酒忌廉汁煙肉紐西蘭藍青口(約2磅裝)
食到會都想有啲海鮮食下,叫呢個青口就最好不過啦!青口大大隻,個份量仲要唔少添!白酒忌廉汁一定唔失禮! party食啱晒✨✨

🟣 芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇(切24件)
食咗咁多澱粉質同埋肉,有時都想食啲蔬菜,所以就揀咗大啡菇。呢個都有啲驚喜,估唔到都幾好味,啲菇夠晒軟熟又唔會話出太多水。
2023-06-15 81 浏览
考完試又係時候Party Time 🎊🎉🎊 無論學生亦或家長都經歷左一場鬥志鬥力嘅博奕,身心俱疲 😫😫😫 真係需要好好Celebrate & Relax下餵勞自己~ 😇😇😇 講到home party又點可以冇食物,於是點咗到會 @feverfoodhk🎈🎈🎈食餐飽今次呢個餐都幾抵食,HK$904 (6-8人餐)可以從80款菜式中揀8款餸,每款約2磅嘅份量,仲要包運費 👍👍👍 車送到樓下司機打嚟落去攞就得喇!⭐️⭐️⭐️ 8款Pack好咗一箱拎都算方便~ 🌧🌧🌧 送餐當日落大雨,有啲Delay, 但到時食物仍然暖嘅~ 食物方面,我哋每人點d,最終有以下大雜會菜單 📝📝📝 整體食物味道有home feel, 同一般到會比較清淡好多,少糖少鹽少油,同埋好多款都有分別埋不同汁醬,感覺好豐富,一款兩味 👍👍 份量夠8/9人食~前菜 🥬🥬🥬1.)西班牙火腿凱撒沙律🥗🥗🥗 菜夠新鮮,ham夠乾身 😋😋😋2.)日式九宮格冷盤小食 🍱🍱🍱 不過不失,勝在款式多,樣様食少少,豐富味蕾 🤣🤣🤣正餐 🧆🧆🧆3.)韓式柚子炸雞 🍗🍗🍗 最受歡迎嘅一碟 😂😂😂 好快清咗~4.)德國洋腸拼盤 🥓🥓🥓 剩食有d乾,點埋個配

前菜 🥬🥬🥬

正餐 🧆🧆🧆
4.)德國洋腸拼盤 🥓🥓🥓 剩食有d乾,點埋個配汁好食 😋😋😋
5.)6小時慢煮紅酒燴美國牛肋條 🥩🥩🥩 有牛味,慢煮多陣會更好~ 👌👌
6.)泰式原隻豬手🍖🍖🍖 夠”林,”中等”林” 個種有咬口 👌
7.)雙重芝士蛋黃煙肉卡邦尼意粉 🍝🍝🍝 太濕唔似卡邦尼,但味道幾好 😋

甜品 🍧🍧🍧
8.)比利時朱古力長巴夫 🥖🥖🥖 內含custard, 放雪櫃雪返凍最後拎返出食~ 都唔錯 😘😘😘

最後,要贊下店主細心安排配送埋膠枱布、紙碟 & 膠餐具 👍👍👍 祗要額外買飲品🥤🥤🥤就可以開餐啦 😂😂😂

• 韓式柚子炸雞
  • 西班牙火腿凱撒沙律
好耐無開party,今次想偷懶 (加上未知新姐姐廚藝如何)就選擇左叫到會,幫朋友開生日party🥳 網上發現左呢間Fever Food HK到會,款式多多,就一於試試佢啦😌 我哋人多,揀左set B 10-12人餐,任選12款食物😋 我哋人多又多選擇,樣樣都想試,揀左好耐先決定到😆最後我地叫左…送黎食物用保溫袋入好,連哂餐具,食物夾同手袋,好用心同整齊同乾淨👍🏻👍🏻👍🏻💜黑松露野菌蟹肉會長通粉配西班牙火腿(約兩磅)呢個真係大人小朋友都鍾意嘅長通粉,佢哋個個都爭住食啊!必叫之選😍💛蟹膏蟹肉三重芝士焗魚柳飯(約兩磅)呢款係我最推介既款式,芝士香濃,魚柳大大塊,encore 之選💓🧡日式炸蟹餅到會一定要叫呢類小食,配上日式燒汁,包你一口接一口🤭💚白酒忌廉汁煙肉紐西蘭藍青口(約兩磅)超足料推介,食極都仲有既青口😆 但係有大食王墊底,我哋都成功清盤🤭💜芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇(切24件)呢個係for小朋友既🤭 大啡菇健康有益,加埋芝士,小朋友都俾like👍🏻🧡沙嗲豬肉、雞肉串(各五串)我試左個雞串,好入味,沙嗲醬唔會太辣,小朋友都食到😊💙 甘甜番薯條、栗子紫薯餅配黑松露沙律醬(約兩磅裝)開pa

我哋人多,揀左set B 10-12人餐,任選12款食物😋

我哋人多又多選擇,樣樣都想試,揀左好耐先決定到😆

最後我地叫左…

💜黑松露野菌蟹肉會長通粉配西班牙火腿(約兩磅)

💛蟹膏蟹肉三重芝士焗魚柳飯(約兩磅)

🧡日式炸蟹餅

到會一定要叫呢類小食,配上日式燒汁,包你一口接一口🤭

💚白酒忌廉汁煙肉紐西蘭藍青口(約兩磅)

💜芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇(切24件)

🧡沙嗲豬肉、雞肉串(各五串)

我試左個雞串,好入味,沙嗲醬唔會太辣,小朋友都食到😊

💙 甘甜番薯條、栗子紫薯餅配黑松露沙律醬(約兩磅裝)

開party 點少得炸野呢!估唔到連我最愛既栗子紫薯餅😍 同番薯條都有得揀!

💛香脆炸春卷拼咖喱角配甜辣雞醬(各13件)

呢個都係我揀既!開party 一定要食既咖喱角😂 佢雙拼款式,所以變到款式超多,我好喜歡佢呢個安排🤗

❤️鮮蝦生果薯仔沙律( 1.5磅)

食完炸野有好fresh既沙律食,好足料同好新鮮👍🏻 我中意佢加左柚子好清新既口感😋

今次大家都讚呢間到會高質,款式多,野食好味,份量又多,CP值極高,絕對會再encore 呀🤗

推介指數:🌟🌟🌟🌟🌟(5粒🌟為滿分)
2023-06-10 125 浏览
好耐冇食過到會啦,估唔到呢一間Fever Food(到會熱點)又幾好食✏️我哋叫咗一個六至八人餐,任選八款食物,先至$904(包運費到樓下),而我哋有七個人一齊食,都食淨左唔少,所以份量非常之足夠✅✏️加$60可以送到樓上✏️主食方面,我地叫左水蜜桃、菠蘿、鮮茄焗⻄班牙豬鞍扒飯(約2磅) 同 一口牛炒飯配飛魚籽(約2磅) ,個人覺得焗豬扒飯比較好食嘅豬扒,不但切咗一塊塊,而且個茄醬甜甜地幾好食,配埋個飯一齊食都唔錯✏️喺炸物方面,我叫左脆炸吉列蝦拼魷魚圈配沙律醬(各6) , 韓式柚子炸雞配甜辣雞醬(16件) ,黑松露熔岩芝士炸薯角 (約2磅裝)。當然都會運送需要一定時間,所以通常叫咗炸物嘅時候都會冧左啲,但係佢嘅炸雞炸蝦依然好食,而薯角居然係甜嘅,都幾有新意✏️肉方面,我叫左香煎龍利魚拼香草紐⻄蘭羊架(6塊/2件) ,日式和風金針菇安格斯肥牛卷(12串) 同客家鹹香鹽焗雞拼海蜇(約 2磅) 。個肥牛卷煮得幾好,呢個唔錯,都幾建議大家選擇呢一個。羊架唔騷,我個人都鍾意食唔騷嘅羊架,不過唔建議冧埋佢嘅汁。至於鹽焗雞就相對健康,味道相對清淡,如果唔鍾意食太濃味嘅話,就選擇鹽焗雞就啱晒你。

✏️加$60可以送到樓上

2023-04-19 400 浏览
屋企開派對第一次選用到會熱點, 選擇種類都幾多, 價錢相比起出面的道會都算抵食,我們揀了套餐D $2160, 再加$30運費, 已經可以任選20款食物, 當日預定時間下午五點半, 大約五點鐘已經送達。 食物方面各位客人都很滿意, 餐具亦齊全。 每款食物都很整潔,賣相不錯。 下次有機會會再選用到會熱點, 價錢相宜, 又方便。🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。     到會熱點地址: 觀塘鴻圖道34號致樂工業大廈8樓C室

下次有機會會再選用到會熱點, 價錢相宜, 又方便。

到會熱點
地址: 觀塘鴻圖道34號致樂工業大廈8樓C室

2023-03-04
庆祝纪念
生日
2023-04-16 241 浏览
book 左party room為方便我地再次幫襯呢間到會最近更新左menu 同加左少少價價錢吾算貴、而且好多款式選擇我地揀左個10-12人餐超豐富食物上桌都吾會凍晒仍然保溫C7 BBQ豬仔骨 X2F4 泰式無骨鳳爪B6 柚子炸雞C2 焗牛脷伴前雞扒C4 牛肋條D3 黃咖哩海鮮配印度薄餅D4 原隻豬手D5 香燒豬頸肉E1 芝士焗西蘭花E7 日式炒野菌蘆筍
book 左party room
為方便我地再次幫襯呢間到會
最近更新左menu 同加左少少價
價錢吾算貴、而且好多款式選擇

我地揀左個10-12人餐

E7 日式炒野菌蘆筍

2023-04-14
  • 泰式酸辣無骨鳳爪
2023-03-21 276 浏览
大時大節party煮到身水身汗倒不如嗌到會啦,今次試左呢間⭐️Fever Food,到會好準時7點到,黎到個陣見到入面仲有暖包,都幾貼心💙我地嗌左套餐B任選12款⭐️🥢鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯(約2磅) 好食指數⭐️⭐️ 荷葉飯有啲淋,不過味道都ok🥢一口牛炒飯配飛魚籽(約2磅) 好食指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️炒飯炒得粒粒分明加埋魚籽口感好好🥢北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花好食指數 ⭐️⭐️⭐️烏冬好彩唔係多汁嗰啲,所以都保持到唔太淋🥢蒲燒鰻魚玉子蛋意大利麵忌廉汁好食指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個就個個都讚👍🏻好好食🥢德國洋腸拼盤配他他醬好食指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️切開左都多10幾人食,點埋個沙律醬都幾好食🥢一口芝士豆腐(推介)(15件)好食指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️果然係推介小朋友好中意食🥢豬肉丸好食指數⭐️⭐️⭐️豬肉丸就普普通通,不過個汁好多芝士好正🥢森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽好食指數⭐️⭐️呢個其實佢都話係推介,不過我地就覺得一般,好普通🥢BBQ蜜糖雞翼(12隻)好食指數⭐️⭐️⭐️⭐️佢有啲黑椒,小朋友會覺得辣,不過大人覺得ok🥢泰式香燒豬頸肉(18片) 好食指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️豬頸肉燒得啱啱好,我哋連入面啲沙律菜都食埋😋🥢火箭菜龍蝦沙律包(10件)好

🥢鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯(約2磅)
好食指數⭐️⭐️
荷葉飯有啲淋,不過味道都ok

🥢一口牛炒飯配飛魚籽(約2磅)
好食指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️
炒飯炒得粒粒分明加埋魚籽口感好好

🥢北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花
好食指數 ⭐️⭐️⭐️
烏冬好彩唔係多汁嗰啲,所以都保持到唔太淋

🥢蒲燒鰻魚玉子蛋意大利麵忌廉汁
好食指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢個就個個都讚👍🏻好好食

🥢德國洋腸拼盤配他他醬
好食指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
切開左都多10幾人食,點埋個沙律醬都幾好食

🥢一口芝士豆腐(推介)(15件)
果然係推介小朋友好中意食

🥢豬肉丸
好食指數⭐️⭐️⭐️
豬肉丸就普普通通,不過個汁好多芝士好正

🥢森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽
好食指數⭐️⭐️
呢個其實佢都話係推介,不過我地就覺得一般,好普通

🥢BBQ蜜糖雞翼(12隻)
好食指數⭐️⭐️⭐️⭐️
佢有啲黑椒,小朋友會覺得辣,不過大人覺得ok

🥢泰式香燒豬頸肉(18片)
好食指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
豬頸肉燒得啱啱好,我哋連入面啲沙律菜都食埋😋

🥢火箭菜龍蝦沙律包(10件)
好食指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
包唔係硬掘掘個啲,個龍蝦沙律撈得好好食

🥢招牌炭燒雞肉串(15串)
好食指數⭐️⭐️⭐️⭐️
同出面食嘅雞肉串都係差唔多,不過不失

總括,到會黎講呢間算係好食嘅,價錢亦都相當抵👍🏻係送貨哥哥態度有啲唔好,不好準時嘅🫣下次我會再嗌
2023-02-12 321 浏览
一大班人又唔想煮飯又想食得多元化可以點?? 緊係叫到會啦! 選擇多不勝數, 一定有款迎合到各個朋友🥳 我地一共7個人就揀左以下喇😛✨套餐A (6-8人份) - $864套餐A可自選8款美食, 有好多唔同既選擇, 包括:冷盤、沙律、包點、煮食、熱盤、甜品等, 種類超多🤩首先講講佢地包裝, 外層紙盒帶住以下食物, 而每層分隔都有個保溫包, 相當貼心!🫶🏽8款食物 : ⭐ 西班牙火腿凱撒沙律沙律菜好新鮮, 咬落去颯颯聲🤫配上超多火腿加芝士粉, 估唔到頭盤已經咁正!⭐ 蟹膏蟹肉三重芝士焗魚柳飯厚厚既芝士完整地覆蓋喺魚柳飯面上, 點埋蟹膏黎食多重味道非常正👍🏾⭐ 法國無激素燒雞拼香烤粟米半邊燒雞啖啖都係肉, 而且非常Juciy!! 粟米一的都唔乾身好香口😋⭐ BBQ蜜糖雞翼一打開原來咁多隻😂隻隻又肥又大隻🎉⭐ 黃咖喱海鮮配印度薄餅我最中意就係呢個, 印度薄餅有成十幾件, 人人都食左兩三件咁, 而佢既海鮮黃咖哩多到可以撈其他野黎食👍🏾⭐ 泰式原隻豬手配秘製汁豬手肥瘦均勻, 而且肉質相當嫩口! 好建議大家叫呢款! ⭐ 日式和風汁炒野菌蘆筍飲食一定要均衡, 所以點埋呢個野菌蘆筍, 炒得好香口🫶🏽⭐ 法

✨套餐A (6-8人份) - $864

⭐ BBQ蜜糖雞翼
一打開原來咁多隻😂隻隻又肥又大隻🎉
⭐ 黃咖喱海鮮配印度薄餅
⭐ 泰式原隻豬手配秘製汁
豬手肥瘦均勻, 而且肉質相當嫩口! 好建議大家叫呢款!
⭐ 日式和風汁炒野菌蘆筍
飲食一定要均衡, 所以點埋呢個野菌蘆筍, 炒得好香口🫶🏽
⭐ 法式紛紛雲呢拿朱古力泡芙
朱古力泡芙內裡超多雲呢拿Cream, 說到凍一凍拎出嚟食口感一流😋

總結咁多人食真係超方便而且美味, 送貨時間非常準時值得一讚👍🏾