2010-08-11
今日(11-8-2010 Wed)爸爸返鄉下行,今晚唔返o黎,咁我就自己食o野啦.放o左一路行一路睇有咩o野食,行到o黎見有車仔麵,平時好小食,就食吓啦.入到o黎開頭坐o係第二張枱,但都係熱,行入去坐啦,睇定啲 餸就叫先個粗麵,餸要豬皮,蘿蔔,同蝦條,$20.00.亞姐收o左錢後,蝦條要後補,麵唔太多,但豬皮蘿蔔份量夠,豬皮同粗麵都爽,蘿蔔冇根同甜,之後蝦條o黎到,係一條約三吋長o既蝦膠,外面有層薄腐皮包住,軟硬度適中,由於我發覺叫漏o左牛腩,於是叫亞姐加,亞姐好好人咁幫我加返同畀腩汁,牛腩要$7.00o既,可惜份量唔係咁多.但佢好腍同入味,腩汁好濃好犀利.最後畀$6.00要杯凍豆芽漿添,豆漿夠凍同甜,唔太差.服務:開頭都驚驚地啲亞姐,不過後o黎加牛腩同豆漿佢o地都講聲多謝,都唔太差吖.環境:好細,但好光猛,不過真係要坐入面至夠涼.衛生:食食吓見到隻應該o岩o岩出世o既曱甴o係張枱o度,之後又有隻烏蠅,我諗呢方面要攪攪佢.
最後畀$6.00要杯凍豆芽漿添,豆漿夠凍同甜,唔太差.
服務:
環境:
好細,但好光猛,不過真係要坐入面至夠涼.
衛生: