2019-05-19
- 墨魚汁帶子意粉 $82Menu明明賣相十分之好,但同實圖有小小不同。帶子既無帶子味又無咸味,墨魚汁不夠濃,意粉偏硬卻可接受。相信自己去超市現成的包裝墨魚汁買黎整,味道差不多。- 手打和牛漢堡包 $88一上枱麵包已經係林及不夠熱,一點都不脆,十分失望。自稱係手打和牛但一d牛肉味都無。個包有配薯條,普普通通,偏林及咸。- 芝士肉醬瘋薯條 $48以為$48好抵,睇menu圖感覺好足料,點知極失望。原來只係將蕃茄汁、肉碎與芝士粉倒在薯條面。因為只係撈係薯條面既關係,薯條林晒不特止,汁有汁味,薯條有薯條味。簡單d講句,同薯條+包茄汁有咩分別。- 鮮奶綠茶 $36全晚唯一接受的一樣野,就係杯green tea latte。有卡通人物,飲落都夠濃,不錯。總結:唔會在有下次!
- 手打和牛漢堡包 $88
- 芝士肉醬瘋薯條 $48
- 鮮奶綠茶 $36
總結:唔會在有下次!