2025-06-08
嚟到大學站 ,我哋衝入學府,唔係上堂,而係食好嘢😋外賣餐牌俾大家參考掛爐燒鵝皇(11點後先可以點)🪿唔係講笑,即叫即整不得了,皮脆肉juicy,必點🤩話梅淮山呢道係意外地好食,大家係一食就講句「好味」,快速去除油膩,酸甜交融得啱啱好😋燒賣皇大大粒,新鮮,啖啖肉,蒸得啱啱好,唔會太濕👏🏻蝦餃🦐繼續大大粒,皮薄餡靚,好少茶樓可以真正做得到🤭馬拉糕鬆軟適中,甜度啱啱好⭐️百花玉子豆腐呢味算係少食到,我自己好鍾意食玉子豆腐,所以就覺得好好食啦🙈山竹牛肉球偏大粒,芫茜相對上亦都偏多啲,我麻麻哋芫茜但我都覺得可以接受香茜牛肉腸正常味道,欣賞上碟時已經係剪好一份份,方便大家食👍🏻五香鹹水角正常發揮,睇吓大家鍾唔鍾意食,鍾意嘅都可以點一份各位,學府嘅寧靜…. 喺呢度可能只係維持到好短時間🤣 我哋到埗就嚟10點半,之後吹咗陣水,11點人潮開始陸續抵達,假日喺呢度嚟講好快就好熱鬧,你就知有料😏 食完超滿足,就喺中大行吓,超推薦大家同屋企人或者朋友假日嚟食😉
外賣餐牌俾大家參考
掛爐燒鵝皇(11點後先可以點)🪿
唔係講笑,即叫即整不得了,皮脆肉juicy,必點🤩
話梅淮山
燒賣皇
大大粒,新鮮,啖啖肉,蒸得啱啱好,唔會太濕👏🏻
蝦餃🦐
繼續大大粒,皮薄餡靚,好少茶樓可以真正做得到🤭
馬拉糕
鬆軟適中,甜度啱啱好⭐️
百花玉子豆腐
山竹牛肉球
香茜牛肉腸
正常味道,欣賞上碟時已經係剪好一份份,方便大家食👍🏻
五香鹹水角
正常發揮,睇吓大家鍾唔鍾意食,鍾意嘅都可以點一份