2022-01-19 658 浏览
疫情反覆, 冇得一大班人食飯, 但係又好想食雞煲喜鍋海鮮•火鍋•小廚非常親民, 推出咗午市二人雞煲套餐套餐包含涼拌前菜、重慶麻辣雞煲(半隻)、主食(讚岐烏冬/出前一丁/珍珠米飯)、汽水同甜品想打埋邊爐嘅朋友仲可以以優惠價加配其他火鍋配菜<涼拌冰菜>前菜係涼拌冰菜, 清爽嘅冰菜配搭麻醬, 酸酸地好開胃<重慶麻辣雞煲(半隻)>雖然重慶麻辣雞煲裏面只有半隻雞, 但份量一啲都唔少, 食落啖啖肉嫩滑嘅雞肉配搭麻麻辣辣嘅重慶麻辣醬, 味道濃郁惹味食完再加入熱湯, 就可以打埋邊爐啦<日本芝士竹輪>食嘅時候要小心熱, 咬落去嘅時候芝士噴晒出嚟<自家脆響鈴>好大一件, 配搭雞煲湯底好索汁<日本黑豚肉>肥瘦適中, 爽口嘅豬肉片<出前一丁>唔知點解比起一般喺外面買到嘅大舊, 配搭雞煲湯底超正<雪梨菊花茶>食雞煲套餐可以十八蚊升級做支裝涼茶雪梨菊花茶菊花味突出, 滋潤清熱<雪米糍>最後仲有雪米糍做甜品添
疫情反覆, 冇得一大班人食飯, 但係又好想食雞煲
喜鍋海鮮•火鍋•小廚非常親民, 推出咗午市二人雞煲套餐
想打埋邊爐嘅朋友仲可以以優惠價加配其他火鍋配菜
<涼拌冰菜>
前菜係涼拌冰菜, 清爽嘅冰菜配搭麻醬, 酸酸地好開胃
<重慶麻辣雞煲(半隻)>
嫩滑嘅雞肉配搭麻麻辣辣嘅重慶麻辣醬, 味道濃郁惹味
食完再加入熱湯, 就可以打埋邊爐啦
<日本芝士竹輪>
食嘅時候要小心熱, 咬落去嘅時候芝士噴晒出嚟
<自家脆響鈴>
好大一件, 配搭雞煲湯底好索汁
<日本黑豚肉>
肥瘦適中, 爽口嘅豬肉片
<出前一丁>
唔知點解比起一般喺外面買到嘅大舊, 配搭雞煲湯底超正
<雪梨菊花茶>
雞煲套餐可以十八蚊升級做支裝涼茶
雪梨菊花茶菊花味突出, 滋潤清熱
<雪米糍>
最後仲有雪米糍做甜品
  • 日本芝士竹輪
  • 重慶麻辣雞煲
臨近年尾都係朋友仔約食飯嘅旺季,仲要撞正咁凍嘅天氣,打邊爐梗係朋友聚會嘅最佳首選喇!聽到朋友推介呢一間位於油麻地嘅隱世火鍋小店,即使我係住呢頭附近都唔係好發現得到,我嗰日都係經過見到門口條Banner 先發現到佢。即使門面唔係好明顯,但食完真係覺得佢係高質火鍋之選!同一般貼地火鍋店一樣,佢都係有地下同埋閣樓兩層,我哋嗰日去到即時多人都唔使等位。 值得一讚嘅係老闆同埋夥計服務都非常之細心,店面亦都有準備一次性口罩袋,值得一讚!好多人以為打邊爐用料係最重要,但係我覺得湯底都係缺一不可! 舖頭有12款湯底可以選擇,我哋點左胡椒濃湯豬骨湯底,味道真係非常之濃郁同埋有好重嘅胡椒味,湯底亦都有唔少嘅配料,係咪真係用呢啲料熬製就真係唔知喇,但味道真係足以比個like 佢。講到食物方面其實真係有啲喜出望外,其實舖頭嘅食物價錢係偏中上,既然入得黎食,我哋就點左頂級安格斯牛頸脊試試佢係咪真係咁頂級。碟牛肉嚟到我哋都嘩嘩聲,因為賣相真係非常之靚,味道口感真係對得住佢價錢,而且肥瘦均勻,又唔會切得太薄,絕對唔係一般放題食火鍋店可以比到嘅質素。鍾意食牛肉嘅朋友真係對自己好啲要選擇頂級系列嘅牛肉。我哋嗰日唔係叫

講到食物方面其實真係有啲喜出望外,其實舖頭嘅食物價錢係偏中上,既然入得黎食,我哋就點左頂級安格斯牛頸脊試試佢係咪真係咁頂級。碟牛肉嚟到我哋都嘩嘩聲,因為賣相真係非常之靚,味道口感真係對得住佢價錢,而且肥瘦均勻,又唔會切得太薄,絕對唔係一般放題火鍋店可以比到嘅質素。鍾意食牛肉嘅朋友真係對自己好啲要選擇頂級系列嘅牛肉。

我哋嗰日唔係叫咗好多嘢食,但係有一樣嘢食係出邊比較少有嘅就係甘香泡飯,一開始我哋都唔知係咩嚟,但又唔想叫公仔麵咁普通就一於試試佢。佢嘅質感就好似炸米飯咁樣,就咁食就冇咩味,但係一浸落啲豬骨濃湯度就非常之好食,個個都食到唔停手,如果想食啲飽肚又要啲新鮮感嘅朋友記住試吓。

我哋三位朋友食大約食咗$1100,舖頭好似平時做緊八八折優惠,如果鍾意高質火鍋店嘅朋友記住唔好錯過!
2021-12-30 35 浏览
其實打呢篇食評嗰陣時已經係我第三次去呢間油麻地隱世火鍋店,因為真係太好食了!。朋友就會唔想諗嗰陣時就會去呢度食! 價錢方面其實佢真係唔算平,但係佢絕對對得住佢嘅質素!首先佢食物質素高,肉類唔會好大浸雪藏味,海鮮亦都唔會好霉亦都有一定嘅鮮味。其次係佢選擇都其實算幾多,講湯底已經有12款,而且唔係一般好hea 好common 既咩醬油豆腐湯之類嗰啲,每一款都算濃味同埋有一定嘅配料; 再講就係食物種類,除咗頭先講新鮮之外,佢亦都有唔少幾特別嘅選擇,除咗火鍋之外佢仲有酸菜魚同埋雞煲,而且仲有一啲可以即刻食嘅小食,私心推介就係佢既期間限定蝦多士!嚟咗兩次都有食,老闆話唔係次次都有得食,佢會定期轉下款俾大家有多啲選擇。如果你問我佢有啲咩缺點我就只可以話佢店面比較細位置唔多,有兩次都等咗一陣先有位。而且每位大約300至$400不等,如果純粹想飽肚或者日本朋友聚會嘅話可能去食放題嘅火鍋店比較適合你,老闆話最近都有做緊88 折嘅優惠,價錢會叫做優惠一啲,但比我話,如果食就梗係食好啲啦!

如果你問我佢有啲咩缺點我就只可以話佢店面比較細位置唔多,有兩次都等咗一陣先有位。而且每位大約300至$400不等,如果純粹想飽肚或者日本朋友聚會嘅話可能去食放題火鍋店比較適合你,老闆話最近都有做緊88 折嘅優惠,價錢會叫做優惠一啲,但比我話,如果食就梗係食好啲啦!
冬天最岩就打邊爐,話說呢日同同事興致勃勃講開,收工就即刻去,即講即做完全冇猶豫呢日係平日,呢間旺角小店都算坐得幾闊落,而且最好冇限時最岩飲住啤酒講下是非八卦喇😂火鍋湯底都算有幾多選擇,由普通沙嗲鴛鴦鍋底,仲有麻辣/藥膳鍋等等。但因為同事唔食辣,所以我哋就揀左最滋陰嘅花膠鯊魚骨湯底,貪佢打得邊爐之餘仲可以飲下湯補下身🤭🤭湯底初初上嘅時候,湯頭清甜唔算濃郁,鯊魚骨份量多,湯頭熬多一陣會濃郁一點。呢個湯底會附送脆米,飲湯之餘仲會食到脆卜卜口感幾得意而且都幾飽肚。呢間小店職員都幾熱情,都介紹左好幾款時令火鍋料比我地選擇。見到呢個磯煮飽魚,只係$18.8,仲人頭限一隻,比呢個價錢吸引左就order左一客做餐前小食喇。上菜時都比佢嚇親,有花伴碟仲好仙氣勃勃咁出哂煙味道方面,鮑魚煮得夠入味用黎做餐前小食幾唔錯配料方面選擇都好多,但因為我地得兩個人而且同事唔食牛,好多野都order左半份黎試,半份嘅配料件數雖然唔算多,但份量大而且足料,整體幾滿意。雞件$88 - 估計有半隻,肉厚而肥瘦適中響鈴 半份有3件 $32 - 一件嘅size都幾大,而且夠脆,浸一浸半淋半脆狀態就最好食😋芝士墨魚丸 半份有2件

上菜時都比佢嚇親,有花伴碟仲好仙氣勃勃咁出哂煙
味道方面,鮑魚煮得夠入味
用黎做餐前小食幾唔錯

雞件$88 - 估計有半隻,肉厚而肥瘦適中
芝士墨魚丸 半份有2件 $43 - 外層係墨魚滑包住芝士內餡,爽口彈牙😋唔錯
韮菜餃 半份有3件 $32 - 皮薄夠足料而且飽滿

2021-12-29 12 浏览
食開火鍋有鋪癮, 今次嚟到上海街打邊爐 見到呢一間喜鍋做緊最新推廣88折! 見佢又多嘢食~性價比直好似唔錯! 所以就入左去啦 ****************************** 鴛鴦墨魚油炸鬼: 店員強力推薦呢樣! 油炸鬼上面 有墨魚膠, 上面加咗黑松露 同蟹子, 直接食又得 ~打邊爐都得 自家製響鈴: 未見過咁大個響鈴,所以一定要嗌 響鈴擺落火鍋, 即刻索曬啲湯汁正 時令海鮮拼盤: 呢一份係兩個人嘅份量~每樣都係兩件 海鮮拼盤入面有青口,大元貝,大蝦,蜆 每一樣都好新鮮, 仲要係冇沙㗎 放落火鍋到煮一陣再食都仲有鮮味 ヽ((◎д◎))ゝ 鮑魚: 呢一個真係整得唔錯, 佢上枱嘅時候已經幫你切好,你用筷子夾開就食得, 手打丸: 墨魚丸鮮蝦丸全部都係手打㗎, 食落好新鮮食完覺得可以再encore ****************************** 喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚 旺角上海街428號地舖#foodies #omg #yummy
食開火鍋有鋪癮,

鴛鴦墨魚油炸鬼: 店員強力推薦呢樣!

手打丸: 墨魚丸鮮蝦丸全部都係手打㗎, 食落好新鮮
食完覺得可以再encore

喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚

#foodies #omg #yummy
天氣開始凍,又係打邊爐既好時間!今次黎左油麻地既喜鍋,地鐵站上黎行幾分鐘就到,好方便!門口有個魚缸養海鮮,一睇就知新鮮呀!好多款醬料揀😍😋鴛鴦鍋(清湯+沙嗲) $98清湯有豆腐同娃娃菜,豆腐煲左咁耐都好滑,沙嗲好香又濃,漉牛肉一流!而且店員服務好好,主動加左好多次湯🥰😋時令二人海鮮盤 $168超!抵!食!超新鮮!有鮑魚、蟶子、青口、大蝦、大蜆, 隻大蝦同大蜆仲識郁既!🤩 食落好鮮甜,鮑魚好彈牙!大蜆仲有海水味!正😍😋頂級安格斯牛頸脊 (小)$238推薦!紋理好靚!又有厚度!牛味好濃!小份都夠兩個人食!份量岩岩好! 有厚度咬落有口感而且有飽肚感🥰好食!😋磯煮鮑魚 $18.8超抵食既!18.8一隻磯煮鮑魚!一上枱充滿仙氣,勁fancy!食得出心機野!好入味!唔會太咸但吊出鮑魚既鮮味,咬落爽口彈牙🤓正☺️😋鴛鴦墨魚油炸鬼 $78呢個打卡一流!好色彩繽紛又有仙氣襯托😂 影相好靚!🥰 油炸鬼炸得好脆!熱辣辣咁上碟,超正!紅色係蟹子,黑色係黑松露。 黑松露勁香!中間夾住有墨魚膠,質感一流!😄😋蟹子蝦滑 $88好多蝦! 超足料! 又鮮味又彈牙! 而且份量唔少! 4個人食都夠! 😋白菜仔 $38洗得乾淨

好多款醬料揀😍

😋蟹子蝦滑 $88

😋白菜仔 $38
洗得乾淨又新鮮!打邊爐點都要叫番個菜去下油膩感🥰

😋雪梨菊花茶 $28
唔會太甜!最後有啲回甘,係涼茶既味道😚唔怕熱氣呀!
2021-12-18 84 浏览
一入座,佢會有個配料架俾你裝自己心水配料。鮮果椰青🥥雞🐔鍋(半隻雞)$188個煲好足料,有火龍果、蘋果🍎、甘荀🥕、椰果同椰肉。半隻雞都好大碟,而且好滑同多肉。個煲越煮越甜,我一路食一路飲佢個湯底,好好飲。磯煮鮑魚 $18.8佢做緊特價,個鮑魚會切好一片片俾你,方便入口,都煮得好入味,而且口感好好。鴛鴦墨魚油炸鬼 $78佢將黑松露同蟹籽分別放係油炸鬼上,油炸鬼炸得好脆,估唔到佢係可以配同黑松露同蟹籽,幾新穎,味道唔錯。喜鍋三式滑 $128三式分別係黑松露墨魚、蟹籽蝦🦐同瑤柱墨魚🦑。三款上枱時賣相都好吸引,口感都好彈牙,個人對黑松露情有獨鍾,所以好鐘意黑松露墨魚滑,淥完之後,飲淡湯係會有黑松露味。雪花美國肥牛 $88 半份油脂分佈唔錯😋天然鴨血 $32半份鴨血係厚切,口感唔錯青檸柚子蜜 $48飲品都幾足料同埋大支,唔會太甜。間餐廳環境同服務態度都唔錯,星期一至四分享專頁仲可以有88折,性價比都幾好。
醬料

一入座,佢會有個配料架俾你裝自己心水配料。

鮮果椰青🥥雞🐔鍋(半隻雞)$188

雪花美國肥牛 $88 半份
油脂分佈唔錯😋

天然鴨血

天然鴨血 $32半份
鴨血係厚切,口感唔錯

青檸柚子蜜

青檸柚子蜜 $48
飲品都幾足料同埋大支,唔會太甜。

2021-12-13
醬料
雪花美國肥牛
天然鴨血
青檸柚子蜜
2021-12-13 38 浏览
天氣凍最岩打邊爐磯煮鮑魚宜家做緊特價18.8 , 已經切好上台鮑魚好入味,又淋軟鴛鴦墨魚油炸鬼墨魚膠釀入油炸鬼再番炸,真係好脆口,仲有泰式辣醬比你點,不過我鍾意浸落去湯到食外脆內軟,再吸埋湯底既味真係一流鮮果椰青雞鍋個湯底唔單止有椰青,仲有其他生果蘋果,火龍果,甘荀同埋椰果加埋雞落去,水滾食一碗湯先真係好香甜,一入口有椰香味,之後就係生果甜,最後係雞湯鮮甜同埋雞份量都好大,雞肉好滑又彈牙,真係好味喜鍋三式滑黑松露墨魚,蟹籽蝦,瑤柱墨魚三個滑都好味不過我個人鍾意瑤柱墨魚滑多d好多瑤柱加埋彈牙既墨魚滑,好正另外仲叫左肥牛同鴨血打邊爐點可以少得肥牛同鴨血鴨血好滑入口即溶肥牛就好重牛味最後就湯底煮埋菜心埋尾菜心本身都新鮮,再加上煮左咁多材料既湯底煮出黎菜心真係好好味,入味到不得了好耐無食過咁好味既港式火鍋👍🏻
天氣凍最岩打邊爐

宜家做緊特價18.8 , 已經切好上台
鮑魚好入味,又淋軟

鴛鴦墨魚油炸鬼
墨魚膠釀入油炸鬼再番炸,
真係好脆口,仲有泰式辣醬比你點,
不過我鍾意浸落去湯到食
外脆內軟,再吸埋湯底既味真係一流

鮮果椰青雞鍋
個湯底唔單止有椰青,仲有其他生果
蘋果,火龍果,甘荀同埋椰果
加埋雞落去,水滾食一碗湯先
真係好香甜,一入口有椰香味,之後就係生果甜,最後係雞湯鮮甜
同埋雞份量都好大,雞肉好滑又彈牙,真係好味

喜鍋三式滑
黑松露墨魚,蟹籽蝦,瑤柱墨魚
三個滑都好味
不過我個人鍾意瑤柱墨魚滑多d
好多瑤柱加埋彈牙既墨魚滑,好正

另外仲叫左肥牛同鴨血
打邊爐點可以少得肥牛同鴨血
鴨血好滑入口即溶
肥牛就好重牛味

最後就湯底煮埋菜心埋尾
菜心本身都新鮮,再加上煮左咁多材料既湯底
煮出黎菜心真係好好味,入味到不得了
好耐無食過咁好味既港式火鍋👍🏻
2021-12-13
  • 鴛鴦墨魚油炸鬼
  • 磯煮鮑魚
  • 鮮果椰青雞鍋
2021-12-12 45 浏览
訂枱時問是否需要收開瓶費 ,答案是不需要的。於是帶咗一支白酒,但當請侍應提供酒杯時 ,侍應通知每隻酒杯要收50元洗杯費。我於是問老闆點解早前當問是否要收開瓶費時沒有提及洗杯費?老闆回覆因我當時只是問是否需要開瓶費,而沒有問是否需要洗杯費!其實當客人問是否需要開瓶費時,好明顯客人是關心帶酒去飲需要收多少費用, 以決定是否自己帶酒。 一個做飲食的老闆冇理由唔知道呀!好希望老闆以後當客人問開瓶費時, 能夠自動自覺告訴客人有洗杯費或者其他連帶費用。
2021-12-11
2021-12-06 73 浏览
天氣凍最好打邊爐,港人至愛! 店舖有一個魚缸養了海鮮食材,有些海鮮類是即叫即上。店舖會不定時推介當做食材或特價食品吸引客人。🔥湯底選了鴛鴦鍋$118清湯拼麻辣。清湯底不鹹不油膩是健康之選,麻辣湯底味濃,花椒八角味出,配鴨血,濃味人之選🔥蔬菜拼盤$68 及萵筍 $48 新鮮翠綠🔥響鈴半份(3條)$38 脆炸🔥半份墨魚丸蝦丸 $ 76 🔥時令海皇盆 $168 老闆推介,新鮮,打卡之選🔥磯煮鮑魚$18.8x2 最抵食必叫 🔥鮮蝦雲吞半份(3粒) $32 足料飽肚🔥 安格斯四品盛牛天梯 $298 老闆推介,份量不多,適合二人 🔥鴛鴦墨魚油炸鬼$78 即食或放湯
店舖會不定時推介當做食材或特價食品吸引客人。

🔥湯底選了鴛鴦鍋$118

響鈴3條
時令海皇盤
安格斯四品盛牛天梯
2021-12-06 30 浏览
識食一定食煮鮑魚,冷盤前菜一人限一隻,啖啖鮮味,醬油香氣唔會搶味鮑魚仍然彈牙味美!牛肉有半份起,試岩再追加都未遲一客約100克(半份,4片)厚切肉質鮮嫩味甜濃香湯底夠濃,唔洗加醬油食已經好夠味超值海鮮盤,今期煮打有鮑魚,蜆,蟹,蝦,青口視乎當季返鮮貨而改變今日扇貝賣完改蟹,蟹肉鮮甜,甘香可口蝦肉彈牙,鮑魚鮮味,蜆肉細而鮮青口夠大隻海鮮加湯底,味道更豐富更鮮味喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚旺角上海街428號地舖
識食一定食煮鮑魚,冷盤前菜
一人限一隻,啖啖鮮味,醬油香氣唔會搶味
鮑魚仍然彈牙味美!

牛肉有半份起,試岩再追加都未遲
一客約100克(半份,4片)
厚切肉質鮮嫩味甜濃香
湯底夠濃,唔洗加醬油食已經好夠味

超值海鮮盤,今期煮打
有鮑魚,蜆,蟹,蝦,青口
視乎當季返鮮貨而改變
今日扇貝賣完改蟹,蟹肉鮮甜,甘香可口
蝦肉彈牙,鮑魚鮮味,蜆肉細而鮮
青口夠大隻
海鮮加湯底,味道更豐富更鮮味

喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚
2021-12-06 31 浏览
久別喜鍋,成年幾無黎過,原來換了新餐廳多了好多新湯底同抵食海鮮選擇價錢上差不多,但食物選擇更多了先上醬料,自配一款豉油,有辣椒蔥等調味湯底有十幾款選擇今次試左呢款胡椒湯底牛腩鍋配有粟米,牛腩十幾件,蘿蔔片食料都食飽3分,先食鍋再追加火鍋料牛腩有預先煮過,好軟嫩入味,牛肉味濃郁湯底越煮越香濃,啖啖豬骨湯底鮮甜加胡椒味好暖胃但唔辣,香而不辣食到尾加個烏冬索曬湯底既味道味道一流!烏冬又彈牙又吸湯,好食旺角上海街428號地舖
久別喜鍋,成年幾無黎過,原來換了新餐廳
多了好多新湯底同抵食海鮮選擇
價錢上差不多,但食物選擇更多了
先上醬料,自配一款豉油,有辣椒蔥等調味
湯底有十幾款選擇

今次試左呢款胡椒湯底牛腩鍋
配有粟米,牛腩十幾件,蘿蔔片
食料都食飽3分,先食鍋再追加火鍋
牛腩有預先煮過,好軟嫩入味,牛肉味濃郁
湯底越煮越香濃,啖啖豬骨湯底鮮甜加胡椒味
好暖胃但唔辣,香而不辣

食到尾加個烏冬索曬湯底既味道
味道一流!烏冬又彈牙又吸湯,好食

2021-12-01 33 浏览
主打海鮮火鍋,多種唔同海鮮,牛類,配料,重點新鮮靚料~湯底🍽鮮果椰青雞鍋清香椰青味配上份量十足嫩滑雞件,足半隻雞,啖啖肉~肉類🍽安格斯四品盛牛天梯有牛展,牛舌,安格斯肥牛粒,安格斯牛頸脊,個人較喜歡肥牛粒同牛頸脊~小食類🍽鴛鴦墨魚油炸鬼肚仔餓叫碟小食食住先,見好多枱都布叫呢個食,又覺得幾吸引~黑松露味好香,成舊食好香脆可口。🍽日式胡麻醬冰菜第一次食冰菜,好特別好得意,個樣好似有d 水珠係條菜上面咁,咬落好爽脆,好適合做沙律咁食,好新鮮。🍽磯煮鮑魚$20都唔使有隻鮑魚食,仲要經煮至入味然後做冷盤,口感彈牙。
主打海鮮火鍋,多種唔同海鮮,牛類,配料,重點新鮮靚料~

湯底
🍽鮮果椰青雞鍋
清香椰青味配上份量十足嫩滑雞件,足半隻雞,啖啖肉~

肉類

2021-11-29
  • 日式胡麻醬冰菜
  • 頂級安格斯牛頸脊
2021-12-01 26 浏览
🔺 喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚 (旺角)朋友話呢間火鍋d 海鮮同食材都好新鮮~順路黎到旺角同老公撐枱腳打個2人邊爐食到好飽好滿足,而且仲有好多唔同既優惠🤗🤗🔻鮮果椰青雞鍋(半隻$188)好新穎嘅雞鍋入邊有好多蔬果例如火龍果,蘋果,紅蘿蔔,椰青肉,當然唔少得好重要嘅椰青水,成煲香噴噴椰子味🥰圖入面係半隻雞嘅份量,份量都好多同埋好大件~啲雞好嫩滑一啲都唔鞋,食完碟雞都飽咗一半😂🔻鴛鴦墨魚油炸鬼($78)有三件黑松露,三件蟹籽,每條油炸鬼都有少量墨魚滑,食落香脆有咬口,上枱熱辣辣好滋味😋😋黑松露味仲好香tim~🔻安格斯四品盛牛天梯($298)入面有4款不同位置,有牛展,牛脷托,安格斯牛頸脊,安格斯肥牛粒。呢個份量完全足夠2-3人食用,份量超多!牛頸脊同肥牛粒都好出色,牛味好重,有咬口但又一啲都唔un~🔻磯煮鮑魚(每人一隻優惠價$18.8)超抵食!鮑魚煮得好淋好入味,好有驚喜,食完想再食多隻,原價都係$38隻都好抵食😋總結:呢到d 員工個個都好有善,仲會細心同你講解😊呢到位唔算多,我平日黎都爆場,建議大家book 定枱就穩陣啦~@hey_pot 📍 喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚 (旺角)旺角上海街428
🔺 喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚 (旺角)

🔻鮮果椰青雞鍋(半隻$188)

🔻鴛鴦墨魚油炸鬼($78)

🔻安格斯四品盛牛天梯($298)

🔻磯煮鮑魚(每人一隻優惠價$18.8)

@hey_pot

📍 喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚 (旺角)
旺角上海街428號地舖
🔺 喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚 (旺角)

🔻鮮果椰青雞鍋(半隻$188)

🔻鴛鴦墨魚油炸鬼($78)

🔻安格斯四品盛牛天梯($298)

🔻磯煮鮑魚(每人一隻優惠價$18.8)