2024-08-10 189 浏览
近來又發現了福榮街喜遇有間新Cafe「回春」,橘白色的門面配上招牌回春二字,店內以木系為主,復古中又帶點簡潔。焙茶鮮奶(熱)焙茶香香氣撲鼻,濃郁醇厚,入口柔滑順口。蒜香奶油青口拌法包新鮮肥美的青口以蒜香奶油中浸泡,口感鮮美多汁;搭配金黃色的法包輕沾蒜香奶油醬汁,更顯開胃。香蒜白酒虎蝦意粉一眼已見到三隻肥美鮮嫩的虎蝦,再有香蒜濃郁的彈牙意粉,非常香口。大福咖啡雪糕獨特創意的大福咖啡雪糕,將日式大福的柔軟糯米皮,淋上濃郁醇厚的咖啡,形成絕妙的對比,濃郁苦香中又食到粉嫩軟糯的口感,清新甜美。

焙茶鮮奶(熱)
焙茶香香氣撲鼻,濃郁醇厚,入口柔滑順口。

蒜香奶油青口拌法包

香蒜白酒虎蝦意粉

大福咖啡雪糕
2024-08-10 178 浏览
松茸味噌三文魚春之定食🐟 $156賣相吸引 配菜豐富 side dish總共有5款包括菇 脆肉瓜 紫菜豆腐 紫薯 水果藍莓蘋果🍎甜點忌廉泡芙 均衡飲食嘅配搭 三文魚扒 調味火喉剛好😇煙三文魚芒果藜麥沙律🥙 $96煙三文魚 芒果 藜麥 秋葵 藍莓 奇異果🥝份量大碗 用料新鮮 加入酸醋口開解膩火龍果杞子莓莓燕麥奶昔(少糖)+$30核桃蘋果香蕉燕麥奶昔(無添加糖)+$30兩杯健康之選 飲得出糖份天然👍🏻新鮮窄汁 亦都唔係用濃縮液整體口感順滑舒服 滿滿新鮮水果嘅香氣😗
松茸味噌三文魚春之定食🐟 $156

兩杯健康之選 飲得出糖份天然👍🏻
新鮮窄汁 亦都唔係用濃縮液
整體口感順滑舒服 滿滿新鮮水果嘅香氣😗

2024-08-08 144 浏览
一看到這家的餐點,就覺得超精緻超適合打卡,尤其是三文魚定食,超吸引!🔅松茸味噌三文魚扒飯定食超大一個盆,除了三文魚,還有不同的菇類及蔬果。連飯也加了菇菌進去,比較能吃得出食材的天然味道。🔅蟲草花慢煮雞胸忌廉意粉這個味道有點意外,是意外的好吃。誰能想到蟲草花也能加入意粉而且沒有違和感?而且忌廉感覺很輕盈,這個在我心目中的位置超過了三文魚定食。🔅核桃蘋果香蕉燕麥奶昔見到有個大拇指,相信應該是推薦的飲品。雖然沒有另外加糖,但因為加了蘋果和香蕉,所以不會很淡味,健康又好喝。🔅墨西哥脆片配鷹嘴豆泥青瓜忍不住叫了個小食,唯一邪惡的東西,但好吃就夠了。如果說來這家喝飲品,推薦大家點奶昔,配搭很新鮮,真的很少見。

🔅松茸味噌三文魚扒飯定食

🔅蟲草花慢煮雞胸忌廉意粉

🔅核桃蘋果香蕉燕麥奶昔

🔅墨西哥脆片配鷹嘴豆泥青瓜
忍不住叫了個小食,唯一邪惡的東西,但好吃就夠了。

食物同飲品都好高質既cafe 小店😍😍推介❤️🍱松茸味噌三文魚春之定食成大個定食盤上菜好吸睛😍😍有好多一細碟,每碟都好食,而且三文魚煎得皮香脆🐟🐟一定要試下🦋秘製冬蔭青口海鮮蝴蝶粉冇諗過意大利粉配冬蔭功口味會咁夾🇹🇭🌶️好特別👍🏻👍🏻 🥖蒜香奶油青口拌法包個奶油加左洋蔥,整得好惹味😋😋配埋蒜蓉包一流👍🏻👍🏻仲要有成6隻青口,好抵食🥰🍰自家製伯爵茶巴斯克芝士蛋糕質感軟滑,好香芝士味☕️而且伯爵茶茶味好濃另外推介🥰🥰☕️Dirty🍫伯爵朱古力➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ 好味指數:😋😋😋😋😋環境指數:🪴🪴🪴🪴🪴回頭指數:💖💖💖💖💖🔖 回春 (荔枝角)荔枝角538號喜遇地下1號舖

食物同飲品都好高質既cafe 小店😍😍

推介❤️

🍱松茸味噌三文魚春之定食

🦋秘製冬蔭青口海鮮蝴蝶粉
冇諗過意大利粉配冬蔭功口味會咁夾🇹🇭🌶️好特別👍🏻👍🏻

🥖蒜香奶油青口拌法包

🍰自家製伯爵茶巴斯克芝士蛋糕
質感軟滑,好香芝士味☕️而且伯爵茶茶味好濃

另外推介🥰🥰
☕️Dirty
🍫伯爵朱古力

好味指數:😋😋😋😋😋
環境指數:🪴🪴🪴🪴🪴
回頭指數:💖💖💖💖💖

🔖 回春 (荔枝角)
荔枝角
538號喜遇地下1號舖
2024-08-05 159 浏览
《清新健康輕食✨》———————————————-#回春 🌿-經過長沙灣嘅巷仔,見到呢間餐廳個店名都幾得意~個名叫得做回春🌱 聽落都知道好有古色古香嘅味道,比人舒服寧靜嘅感覺~餐廳主打健康清新料理,都幾chill🍃-🦐香蒜白酒虎蝦意粉意粉炒得乾身,洋葱同蒜粒令味道好香,夠哂惹味,虎蝦大大隻,肉質爽彈🍤-🧡 流沙溫泉蛋卡邦尼流沙溫泉蛋充滿咸蛋黃香,卡邦尼意粉好creamy得嚟又唔會好膩🌼-甜品同飲品都好特別,我哋嗌咗個自家製伯爵茶巴斯克蛋糕,奶香十足,芝士味濃郁,蛋糕質地幾軟滑,透出伯爵茶嘅香味🍰 另外亦推介燕麥奶,所以陣奶味完全唔會核桃蘋果香蕉燕麥奶昔🍌 口感順滑無渣,仲有明目抗氧嘅功效添!-🍌 抵deal 指數:7/10
《清新健康輕食✨》
———————————————-
#回春 🌿
🦐香蒜白酒虎蝦意粉
🧡 流沙溫泉蛋卡邦尼
🍌 抵deal 指數:7/10
2024-07-30
2024-08-03 98 浏览
回春價錢💲: $128/ $98/ $58/ +$30/ +$25好味程度😋: 3.7/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 3.3:5-呢個位置之前都好似係一間走養生路綫的cafe,呢排轉左手,都係做d健康食品飲品。有ABD、各種燕麥奶昔等,連普通肉醬意粉都加左d山楂落去,有解膩作用。-✅香蒜白酒虎蝦意粉。用紫洋葱、蒜粒等炒得幾香。蒜味好濃,食完一定會口臭的程度🤣虎蝦有3隻,每隻已經剝好殼,蝦頭位有小小膏,蝦身大隻得來肉質爽彈,唔霉的😬除左蒜,都感覺有小小cream去炒過個意粉。-✅煙鴨胸蜜漬橘子黑醋意大利飯。risotto底其實都係cream risotto,口感有dd一patpat,但入面有好多菇同洋葱。因爲中間有2片橘子,所以帶左d酸甜味落個飯到🥳黑醋唔係好覺,但成個飯係有小小甜酸的。煙鴨胸煎得剛好😝呢個飯性價比同味道都ok!-✅原味巴斯克蛋糕。呢個巴斯克奶香十足,芝士味同時都好濃。味道上係日式輕芝士蛋糕的感覺😌蛋糕質地幾軟滑,但未至於軟心巴斯克咁。蛋糕組織有小小鬆散。邊邊位食到小小焦香味,但個人偏愛更燶的。-✅火龍果杞子莓莓奶昔。超中意食
回春
好味程度😋: 3.7/5
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 3.7/5
性價比🥢: 3.7/5
回頭率😚: 3.3:5

✅火龍果杞子莓莓奶昔。超中意食紅火龍果的我二話不説就要呢杯了。因爲用燕麥奶,所以陣奶味完全唔會搶曬其他水果的味道。飲到紅火龍果同小小酸酸的莓味。以奶昔來講好清新,仲有明目抗氧的功效😚
✅伯爵朱古力。可能因爲轉左脫脂奶的關係,呢杯飲品係比較淡。但係d濃苦的朱古力味中間都飲到伯爵茶的佛手柑味道,2者味道唔係真係咁夾。

整體就正常。如果特別注意健康的朋友都可以去一試🤓
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈昨晚到訪了荔枝角新開的Cafe「回春」。食物款式多元化,有西式、ADB、沙律碗、日式定食等~飲品也有健康水果奶昔,好特別。┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ 𐂐 ⠜秘製冬䕃青口海鮮蝴蝶粉 $108 (7.8/10)西泰式Fusion菜,冬蔭公湯酸辣開胃,香茅味十足😳,比想像中好食。青口厚肉大粒,也加入了鮮蝦魷魚八爪魚等,令到成個湯底更有風味。𐂐 ⠜煙鴨胸蜜漬橘子黑醋意大利飯 $98 (7.9/10)煙鴨胸厚肉入口有油香,意大利飯配料有洋蔥靈芝菇白菌,口感更豐富😋。意大利飯口感軟腍creamy有奶香,整體不俗。𐂐 ⠜自家製唔巴斯克芝士蛋糕 $58 (7.7/10)巴斯克非半熟口感,偏向厚實有淡淡芝士香🍰,配埋忌廉口感更輕盈。𐂐 ⠜核桃蘋果香蕉燕麥奶昔 $58 (8/10)味道來自水果原有的甜味😍,口感順滑無渣,有飽腹感之餘亦比一般果汁更健康。𐂐 ⠜焙茶鮮奶 $44 (8/10)咖啡杯有特色,甜度適中,焙茶味算明顯。┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
昨晚到訪了荔枝角新開的Cafe「回春」。

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜秘製冬䕃青口海鮮蝴蝶粉 $108 (7.8/10)

𐂐 ⠜煙鴨胸蜜漬橘子黑醋意大利飯 $98 (7.9/10)
意大利飯口感軟腍creamy有奶香,整體不俗。

𐂐 ⠜自家製唔巴斯克芝士蛋糕 $58 (7.7/10)
𐂐 ⠜核桃蘋果香蕉燕麥奶昔 $58 (8/10)
𐂐 ⠜焙茶鮮奶 $44 (8/10)
咖啡杯有特色,
甜度適中,焙茶味算明顯。
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
呢日有活動在荔枝角完左之後周圍逛下搵野食黎到福榮街無意中搵到呢間橙色門面好搶眼嘅cafe餐廳以木系設計為主欣賞它的入門玻璃大窗配合下午陽光的照射讓人感覺好舒服反正有D時間一於同同行朋友chill 下 別看只是小店食物方面基本cafe有的都有齊All day、意粉、飯類、輕盈低卡類、甜品、小食等等當然杯咖啡是重點 //流沙溫泉蛋卡邦尼 $88//係有鹹蛋嘅carbonara 蛋黃流晒落意粉度而唔太濕意粉超掛汁黏住鹹蛋黃碎好惹味意粉入口有嚼勁 配料有意式煙肉、洋蔥、大蒜、芝士碎入口口感充滿鹹蛋王味邪惡得黎又相當高質 //黑松露白菌意大利飯 $113//Risotto入口唔會水汪汪醬汁夠奶油香味夠creamy黑松露味同芝士味互相配搭再加上落咗大量香菇同兩條蘆筍感覺健康整體口感豐富 //鮮奶咖啡 +$25//可以+$25有精品咖啡呢杯latte相當有水準 拉花好定溫度同奶泡都控制得好飲落奶滑而豆味香濃屬高水準的咖啡 //大福雪糕牛角包窩夫 $128//個牛角窩夫新鮮熱辣辣入口夠香夠鬆化同雪糕一齊食一冷一熱口感好正亮點是大福 好少有餐廳有糯米滋般大粒口感就是小時候的草餅味道 回憶返晒黎
呢日有活動在荔枝角

配合下午陽光的照射讓人感覺好舒服
反正有D時間一於同同行朋友chill 下

別看只是小店
食物方面基本cafe有的都有齊
All day、意粉、飯類、
輕盈低卡類、甜品、小食等等
當然杯咖啡是重點

//流沙溫泉蛋卡邦尼 $88//
係有鹹蛋嘅carbonara
蛋黃流晒落意粉度而唔太濕
意粉超掛汁黏住鹹蛋黃碎好惹味
意粉入口有嚼勁
配料有意式煙肉、洋蔥、大蒜、芝士碎
入口口感充滿鹹蛋王味

口感就是小時候的草餅味道 回憶返晒黎

• 大福雪糕牛角包窩夫
1K
2024-07-30 100 浏览
上星期去過長沙灣到間新開的健康清新的Cafe : 回春 !木系🧡裝潢設計配自然風格,我好喜歡打卡又寫意,食物有水準🤩香薦白酒🍶虎蝦意粉🍝一嚟到已經香噴噴,虎蝦好好味勁彈牙🦐香蒜勁惹味😋伯爵茶☕️蛋糕 茶🍵味香濃回甘,啖啖用心的烘焙🧁蛋糕味道🍓火龍果杞子莓莓燕麥奶昔 🍎核桃蘋果香蕉燕麥奶昔 健康奶昔同樣值得點,杞子明目,香蕉火龍果又排毒而且天然冇添加,好飲又有益呢回春 荔枝角福榮街538號喜遇地下1號舖
上星期去過長沙灣到間新開的健康清新的Cafe : 回春 !

木系🧡裝潢設計配自然風格,我好喜歡打卡又寫意,食物有水準🤩

香薦白酒🍶虎蝦意粉🍝
一嚟到已經香噴噴,虎蝦好好味勁彈牙🦐香蒜勁惹味😋

伯爵茶☕️蛋糕
茶🍵味香濃回甘,啖啖用心的烘焙🧁蛋糕味道

🍓火龍果杞子莓莓燕麥奶昔
🍎核桃蘋果香蕉燕麥奶昔

回春
荔枝角福榮街538號喜遇地下1號舖
2024-07-29 67 浏览
Weekday Dinner 「回春」主打健康菜式,以橙色、白色及深木色作主調,環境雅致,堂食更加免加一。黃金草慢煮雞胸忌廉意粉 $98慢煮雞胸口感不錯,不會鞋身,配上忌廉意粉,味道剛剛好,加入了黃金草(即蟲草花),不會有違和感,增加了口感變化,也令味道更輕盈。松茸味噌三文魚春之定食 $148豐富的日式定食有香煎厚切三文魚扒、香氣十足的松茸菇飯、炒菇、豆腐、翠玉瓜、小蕃薯、水果及綠茶泡芙,賣相吸引,調味以食材原味道為主,不會太鹹或者太油,是健康的主食之選。自家製伯爵茶巴斯克芝士蛋糕 $58伯爵茶的甘香平衡了芝士蛋糕的甜膩,味道融和,是剛剛好的飯後甜品。飲品方面,主食會附上透心涼的凍岩茶,另外選擇了火龍果杞子苺莓燕麥奶昔(跟餐+$38),奶昔顏色漂亮,味道主要來自火龍果、藍莓及杞子,健康無添加,酸酸甜甜,明目抗氧。
Weekday Dinner

黃金草慢煮雞胸忌廉意粉 $98

松茸味噌三文魚春之定食 $148

自家製伯爵茶巴斯克芝士蛋糕 $58

回春位於長沙灣同荔枝角交界,行去兩邊地鐵站都好方便👍🏻 呢間新開嘅cafe俾我嘅第一印象係energetic,好鍾意佢門口用咗橙啡色嘅門框,感覺好清新,有一種中醫養生嘅健康感覺,真係有回春嘅feel🤭 食物選擇雖然唔算好多,但精心設計過,有唔少輕盈低卡嘅菜式,仲有新派素食👍🏻 我好鍾意回春嘅意大利飯,飯粒嘅口感唔錯,味道超濃郁,成個口都係勁香濃嘅菇菌味🤭 而我朋友就鍾意蝴蝶粉多啲,佢唔係太食得辣,覺得呢個冬蔭嘅辣度十分之好,裡面仲有唔少海鮮,有青口、八爪魚🐙魷魚等👍🏻 跟餐叫果香芳療飲品仲有優惠,我哋一人叫咗一杯奶昔排下毒,兩杯都用咗香蕉做base,配合營養價值高嘅水果,飲完覺得腸胃好健康😂 食完正餐當然要食埋甜品啦,最近愛上咗巴斯克芝士蛋糕,叫咗件伯爵茶味嘅蛋糕,碟邊有唔少藍莓,粒粒都脹卜卜,蛋糕嘅茶味非常之濃郁👍🏻🔸煙鴨胸黑醋意大利飯配蜜漬橘子🔸秘製冬蔭青口海鮮蝴蝶粉🔸自家製伯爵茶巴斯克芝士蛋糕🔸核桃蘋果香蕉燕麥奶昔(無添加糖)🔸生可可藍莓低卡蕉蕉燕麥奶昔(少糖)📍#回春 (#荔枝角美食)#荔枝角 福榮街538號喜遇地下1號舖

🔸煙鴨胸黑醋意大利飯配蜜漬橘子
🔸秘製冬蔭青口海鮮蝴蝶粉
🔸自家製伯爵茶巴斯克芝士蛋糕
🔸核桃蘋果香蕉燕麥奶昔(無添加糖)
🔸生可可藍莓低卡蕉蕉燕麥奶昔(少糖)

📍#回春 (#荔枝角美食)
#荔枝角 福榮街538號喜遇地下1號舖
香港人放假如果唔係去旅行,最 relax 梗係去 cafe 飲咖啡同食個 all day breakfast 啦,因為閒日要訓晏啲,想食個正經早餐都唔得 😭。今日真漢子同大家嚟到長沙灣嘅「回春」呢間 cafe 食好嘢。😋平時 cafe 都會有啲素食揀,但以蛋奶素居多,响「回春」竟然有兩款純素選擇,而且我食過覺得超好食,所以不能只有我知道。🤩🪷 回春佛陀碗 $88有椰菜花飯,焗南瓜,手指蘿蔔,牛油果,車厘茄,紫椰菜,沙律菜。賣相七彩繽紛固然係靚,由於食材非常新鮮,所以食落好味,有益,仲好飽肚添。😃🌱 素食 All-day $108睇真啲中間黃色部分,唔係炒蛋嚟,係炒薑黃豆腐,剩係呢 part 已經超有誠意。個 bagel 呢?問過都係 vegan 嘅,其他嘢都冇加牛油,奶或蜂蜜。☺️個炒薑黃豆腐好好食,真漢子最近有自己煮吓嘢食,都想整純素炒蛋,不過睇片好似好複雜,食完呢個 all day 之後,又燃起我道火喇,好想自己試下整。🔥🔥Bagel 本身煙煙靭靭,上面又有啲穀物,所以食落非常有口感,加埋啲果醬食好好味。其他食材仲有牛油果,烤南瓜,炒白菌靈芝菇,紫洋蔥,蕃茄,同埋羽衣甘藍沙律。🥗飲品

🪷 回春佛陀碗 $88

回春佛陀碗

🌱 素食 All-day $108

素食 All-day

飲品方面,佢哋有四款燕麥奶昔,我試咗「牛牛果青瓜啤梨羽衣甘藍燕麥奶昔」(餐牌係寫牛牛果,懶 cute 😅),雖然落單時有得揀少甜,但我冇揀少甜都唔係好甜,感覺幾健康(雖然我今日想飲甜啲 🤣)。

牛牛果青瓜啤梨羽衣甘藍燕麥奶食

另外仲試咗凍抹茶鮮奶,轉燕麥奶加 $5,抹茶味夠濃,我覺得比奶昔好飲。小食方面,墨西哥脆片配鷹嘴豆泥都係素食,甜品就冇純素只有蛋奶素。🙂

凍抹茶鮮奶

餐廳前身係「南本草」,幫襯過覺得麻麻地,所以轉咗手之後都冇咩期望。但「回春」嘅食物,咖啡等飲品試過都覺得幾鍾意,價錢亦合理,所以推薦比大家去開長沙灣可以試吓。😘

2024-07-27
  • 牛牛果青瓜啤梨羽衣甘藍燕麥奶昔
  • 抹茶鮮奶
  • 素食All-day
2024-07-27 56 浏览
🔹All day breakfast ($108)🔹煙三文魚芒果藜麥沙律 ($88)[煙三文魚、芒果、藜麥、奇異果、藍莓、羽衣甘藍沙律菜].全部都係生果同菜 做減肥餐一流🤣🤣食材好新鮮✨🤟🏻唔好望落好大碗 其實係羽衣甘藍擺底 普通女仔都會食得晒🤣🔹髒髒咖啡☕️(+$40)正正常常嘅咖啡🤣咖啡都幾香
🔹All day breakfast ($108)
[牛角包、慢煮雞胸、炒菇、炒蛋、紫洋蔥、蕃茄、羽衣甘藍沙律]
依個係健康版all day breakfast✨
冇腸仔 煙肉 茄汁豆
換嚟嘅係羽衣甘藍同雞胸😋
番茄&洋蔥都有落黑椒煎過 唔會咁寡🥳
炒蛋夠嫩滑!牛角包焗得鬆脆🥐
將蛋同靈芝菇夾晒落牛角包都不錯👍🏻
雞胸唔會老!咬落去仲有索索聲 好有口感
最滿意係雞胸🥳🥳

🔹煙三文魚芒果藜麥沙律 ($88)
[煙三文魚、芒果、藜麥、奇異果、藍莓、羽衣甘藍沙律菜]
全部都係生果同菜 做減肥餐一流🤣🤣
食材好新鮮✨🤟🏻
唔好望落好大碗 其實係羽衣甘藍擺底
普通女仔都會食得晒🤣

🔹髒髒咖啡☕️(+$40)
正正常常嘅咖啡🤣咖啡都幾香
2024-07-25 55 浏览
最近先知道原來長沙灣附近開咗一間主打健康餐單嘅 cafe,雖然呢排減緊肥,但係都想食cafe,到時就同朋友去試吓秘製冬蔭青口海鮮蝴蝶粉:呢個推薦必叫,辣度唔算強勁,但係非常惹味,汁帶少少酸味,想再酸啲嘅話可以擠多啲青檸汁,蝴蝶粉煙靭黃金草慢煮雞胸忌廉意粉:呢款意粉只有淡淡嘅忌廉味,比較似炒意粉,偏油,雞胸簡單烹煮過蒜香奶油青口:奶油味唔會太重,而且有淡淡的蒜味,唔會蓋過青口嘅味道,有少少酒味,旁邊嘅蒜蓉法包加埋汁一齊食仲好食我哋一共叫咗兩款燕麥奶昔,入口唔會好稠,燕麥似乎已經被打成碎,牛油果青瓜啤梨羽衣甘藍燕麥奶昔比較清新,青瓜味比較明顯,生可可藍莓香蕉燕麥奶昔飲落係朱古力香蕉嘅味道,但係非常淡,而且我哋揀走糖仲更加健康添,介紹上面寫有排毒嘅功效👍

2024-07-22 122 浏览
約朋友去食晚飯, 因為佢係長沙灣果頭返工, 經過見到間餐廳叫回春佢話入面裝修好靚, 好文青, 岩晒佢打卡, 所以我地D晚就去左回春食飯入面既環境真係好靚, 地方好好坐, 如果唔係明天要返工, 我估我可以同朋友係度慢慢坐係度吹水到人地收工, 但淨係環境靚係唔夠的, 要睇下食物好唔好食先得!輕芝士圈圈山楂肉醬意粉-$78呢款輕芝士圈圈配上山楂肉醬非常美味!芝士味純正,芝士味香濃, 芝士控必試, 而且山楂肉醬香濃入味,意粉煮得太正,整體口感非常滿意。跟餐轉火龍果杞子莓莓燕麥奶昔-$38呢杯火龍果、杞子同莓莓燕麥奶昔好清新爽口!火龍果甜味配搭杞子同莓莓,營養豐富,加埋燕麥奶更加順滑,好適合夏日飲。就算跟餐唔升級加錢都會送一杯凍岩茶。秘製冬蔭青口海鮮蝴蝶粉-$108呢款冬蔭青口海鮮蝴蝶粉超級鮮味!麵條QQ彈牙,配料十足,包括新鮮青口、蝦滑同漫出來既濃郁湯汁,好吸引食評。每一口都好滿足大福雪糕牛角包窩夫-$128大福雪糕、牛角包窩夫係超夾的!大福雪糕幼滑濃郁,牛角包窩夫鬆軟入口即溶, 口感好特別, 出面好少可以食到。各種口感及味道完美結合,絕對係甜品控必試之選。總結回春唔單止裝修靚, 好坐, 食物

輕芝士圈圈山楂肉醬意粉-$78

跟餐轉火龍果杞子莓莓燕麥奶昔-$38

秘製冬蔭青口海鮮蝴蝶粉-$108

大福雪糕牛角包窩夫-$128

總結回春唔單止裝修靚, 好坐, 食物服務都唔錯, 下次會想再黎試下其他食物
2024-07-16