招聘中
薪金面议
27天前
2023-10-22 223 浏览
等位雖然要d時間但附近有太多地方可以行同玩,時間好快就過用餐🍽時間係60分鐘食壽司🍣黎講係絕對足夠最愛三文魚腩壽司同埋蔥吞拿魚蓉軍艦壽司海膽壽司非常好味鮮甜😋同抵食吞拿魚拖羅小朋友食左個炸蝦🍤天婦羅🍤烏冬(menu點餐時好貼心,會有蝦另上比你選擇)甜品類亦非常出色,好多選擇小朋友叫了一款雪糕🍦所有壽司🍣材料新鮮座位坐得舒服👍🏻服務職員態度👍🏻價錢亦非常大眾化👍🏻如有有咩比較唔滿意我諗只係Wasabi唔夠辣😉
等位雖然要d時間
但附近有太多地方可以行同玩,時間好快就過

用餐🍽時間係60分鐘
壽司🍣黎講係絕對足夠

最愛三文魚腩壽司
同埋蔥吞拿魚蓉軍艦壽司

海膽壽司非常好味鮮甜😋同抵食

吞拿魚拖羅

小朋友食左個炸蝦🍤天婦羅🍤烏冬
(menu點餐時好貼心,會有蝦另上比你選擇)

甜品類亦非常出色,好多選擇
小朋友叫了一款雪糕🍦

所有壽司🍣材料新鮮
座位坐得舒服👍🏻
服務職員態度👍🏻
價錢亦非常大眾化👍🏻

如有有咩比較唔滿意
我諗只係Wasabi唔夠辣😉

2023-10-13 206 浏览
屯門分店長期排長龍😂😂😂今次平日早上10:30黎到,直入吾洗等位🤩🤩🤩應該因為啲人未放學lunch😂😂😂入到去坐底後,叫左十幾碟壽司🍣最愛火炙系列🤤🤤🤤茶碗蒸有啲過鹹🥲🥲🥲食過一次吾推介🥲🥲🥲牛肉壽司同玉子壽司都岩小朋友食🥳🥳🥳值得一讚係佢哋服務都幾好,我帶住小朋友去,好熱心提供小朋友凳,安排位置好好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食完之後出到黎見到人山人海😂😂😂繁忙時間記得預先book位🤣🤣
屯門分店長期排長龍😂😂😂
入到去坐底後,叫左十幾碟壽司🍣最愛火炙系列🤤🤤🤤
茶碗蒸有啲過鹹🥲🥲🥲食過一次吾推介🥲🥲🥲
牛肉壽司同玉子壽司都岩小朋友食🥳🥳🥳
2023-09-21 984 浏览
難得放假, 下午14:00 經過壽司郎, 沒有太多人.即取票很快就可以入坐, 一個人俾了張4人卡位我勁舒服.放眼望去屯門店好大 有1000呎以上, 我想應該易些等位.用電腦平板選食物, 未來食物時候, 在迥轉帶上先取2款, 品嘗北海道產極上甘海老海苔包含$27 蝦不是很大隻, 約3隻甜蝦樣子, 超級甜, 加上三文魚籽味道特別豐富大吞拿魚腩海苔包$17大量吞拿魚蓉, 味道鮮明, 加芥末和柚子豉油好開胃, 海苔新鮮脆脆的, 讚稻烤拖羅鰹魚 $12鰹魚味道濃郁, 常用於冷麵汁燒過鰹魚香味倍增, 吃了2碟三文魚刺身$39有5 件紋理清楚, 鮮燈色好新鮮鰻魚肝軍艦 $12好特別第1次吃, 醬油甜甜地, 鰻魚肝口感有點煙韧.大切麻油鹽漬黃鰭吞拿魚$12醃過刺身麻油味濃, 肉質特別柔軟, 第1次吃, 很驚喜.醬烤特選中吞拿魚腩 $17半生熟魚肉, 火炙味濃, 燒過口感有點和牛感覺溫泉蛋自己絕對煮不到, 所以必選之一滑滑蛋白, 半熟蛋黃, 凍凍的喜歡整體價錢不昂貴, 而且食物款式都特別, 特別喜歡精選限定個人亦喜歡吞拿魚不同款式非常滿足

很快就可以入坐, 一個人俾了張4人卡位我

勁舒服.

放眼望去屯門店好大 有1000呎以上, 我想應該易些等位.

北海道產極上甘海老海苔包含$27
北海道產甘海老海苔包

蝦不是很大隻, 約3隻甜蝦樣子, 超級甜, 加上三文魚籽

味道特別豐富

大吞拿魚腩海苔包$17
大吞拿魚蓉海苔包
大量吞拿魚蓉, 味道鮮明, 加芥末和柚子豉油
好開胃, 海苔新鮮脆脆的, 讚

稻烤拖羅鰹魚 $12
稻烤拖羅鰹魚
鰹魚味道濃郁, 常用於冷麵汁

燒過鰹魚香味倍增, 吃了2碟

三文魚刺身$39
三文魚刺身
有5 件紋理清楚, 鮮燈色好新鮮

鰻魚肝軍艦 $12
烤鰻魚肝軍艦
好特別第1次吃, 醬油甜甜地, 鰻魚肝口感有點煙韧.

大切麻油鹽漬黃鰭吞拿魚$12
醃過刺身麻油味濃, 肉質特別柔軟, 第1次吃, 很驚喜.

醬烤特選中吞拿魚腩 $17
醬烤特選中吞拿魚腩
半生熟魚肉, 火炙味濃, 燒過口感有點和牛感覺

溫泉蛋
自己絕對煮不到, 所以必選之一
滑滑蛋白, 半熟蛋黃, 凍凍的喜歡

整體價錢不昂貴, 而且食物款式都特別, 特別喜歡精選限定
個人亦喜歡吞拿魚不同款式
醬烤特選大吞拿魚腩
蟹膏軍艦
香蔥赤蝦
2023-09-16 222 浏览
除咗🍑白桃芭菲、蟹柳壽司、茶碗蒸之外,🦐香蔥赤蝦壽司我都好like🥰9月新menu試咗幾款,濃口赤鯥白湯拉麵,塊魚有啲焦香味,有驚喜,湯濃而不鹹偏油、大切麻油鹽漬黃鰭吞拿魚壽司,麻油味好香,無喇😅、白粟米沙律軍艦,嗯⋯⋯無嘢講、魷魚印籠配魷魚天婦羅,薑味幾重,我唔會食第二次🤣。
2023-09-12 259 浏览
入開屯門揾好姐妹,最近生左個bb,我同二個王子去探B,食個下午茶先,點知發現有驚喜,屯門呢間真係超級高質,從新界出來覺得呢間壽司朗服務員態度好好,員工見到細佬出曬汗,特突拎一杯水給細佬,員工呢個動作真係超級窩心牛肉烏冬烏冬彈牙,配埋味道濃郁的牛肉,二位小王子食得好開心卡達拉娜呢個係大仔必點,佢係蕉糖燉蛋的粉絲,面頭有厚厚的蕉糖,大仔十分喜愛朱古力芭菲細佬係朱古力粉絲,呢個結合朱古力同埋雜莓兩種口味既軟雪糕,面頭有一舊大大舊的朱古力,仲有甜甜酸酸的草莓醬,好好食
入開屯門揾好姐妹,最近生左個bb,我同二個王子去探B,食個下午茶先,點知發現有驚喜,屯門呢間真係超級高質,從新界出來覺得呢間壽司服務員態度好好,員工見到細佬出曬汗,特突拎一杯水給細佬,員工呢個動作真係超級窩心

牛肉烏冬

烏冬彈牙,配埋味道濃郁的牛肉,二位小王子食得好開心
卡達拉娜

朱古力芭菲

2023-06-20
介紹下壽司郎8月限定menu 熟食方面試左🌝濃厚海膽拌麵,中等size,海膽味濃郁,係略嫌有點腥,麵幾彈牙🍤🍵🥢🍣香蔥赤蝦好好味,蝦🦐好大隻,冇雪味,連埋上面既脆乾蔥食落好有口感🩷🫶🏻🫶🏻炙熱牛舌好大片,食落有少少融化感覺☺️,味道濃郁炙燒羅勒三文魚🍣,羅勒🌿醬味道好重,三文魚新鮮南瓜天婦羅有益又健康,唔會好油膩蟹柳沙律軍艦,餡料勁多,超級豐富👉🏻壽喜燒牛排就麻麻地,好似食緊肥牛片壽司,牛有少許肥筋,醬汁調味都唔差另外,三文魚壽司好厚身肥美👍🏻👍🏻🫦最好味的,係上面都一一提及了壽司郎成日都要排長龍,大家又有冇善用佢嘅排隊Apps取票,行陣街,餓餓地就返去食飽飽🤟🏼
介紹下壽司郎8月限定menu
熟食方面試左
🍤🍵🥢🍣
🫶🏻🫶🏻炙熱牛舌好大片,食落有少少融化感覺☺️,味道濃郁
炙燒羅勒三文魚🍣,羅勒🌿醬味道好重,三文魚新鮮
南瓜天婦羅有益又健康,唔會好油膩
另外,三文魚壽司好厚身肥美👍🏻👍🏻
🫦最好味的,係上面都一一提及了

2023-08-08
2023-08-09 210 浏览
今次係晏晝食,但一樣好開心!!!一個月前用apps book到位,可以唔洗等就有得入去食✌🏻。有啲可惜既係7月限定既油甘魚鮫原來每日每店限定30份⋯換言之⋯啫係應該要一早等壽司郎開門先有機會食到😮‍💨😴,不過對於今次7月限定都幾滿意~🍣大切長鰭吞拿魚:$12平時$12得一嚿,今次$12有兩嚿!🤩一食落口,吞拿魚夠凍,好正👍🏻!!!🍣中吞拿魚腩配醬漬智利海膽:$17身為吞拿魚愛好者既我當然要試試!唔洗多講,海膽配咩都perfect match了😍,好食👍🏻,但我覺得大切長鰭吞拿魚$12有兩嚿抵啲!!!🍞🐟軟煮鮑魚:$22名副其實,真係非常軟熟!不錯,值得一試👍🏻!(張相有啲out focus🙈)🐮特選松阪和牛:$27都係軟林林😍,唔「鞋」,對得住黑碟啲個價錢吧~🍣🐟水煮鱧魚:$22見佢個牌寫住數量限定,所以就試一試!第一次食鱧魚😂,味道好似平時清蒸鯇魚咁,不過口感就硬少少~ 🍗辛香炸雞塊:$27第一次係壽司郎食炸雞🤣,炸野都好難唔好食既✌🏻,啲炸粉唔算厚,雞又唔「鞋」,不錯😋!🥄1.5倍增量卡達拉娜白朱古力:$22上個月太早壽司郎既時候太早,仲未推出6月份限定,所以今次梗係要試返啲個卡達

🍣大切長鰭吞拿魚:$12

🍣中吞拿魚腩配醬漬智利海膽:$17

🍞🐟軟煮鮑魚:$22

🐮特選松阪和牛:$27
都係軟林林😍,唔「鞋」,對得住黑碟啲個價錢吧~

🍣🐟水煮鱧魚:$22

🍗辛香炸雞塊:$27

🥄1.5倍增量卡達拉娜白朱古力:$22
上個月太早壽司郎既時候太早,仲未推出6月份限定,所以今次梗係要試返啲個卡達拉娜啦!個人鐘意原味版多啲🙈,因為白朱古力太甜了~後尾我地加埋抹茶粉,中和咗啲甜味,又覺得OK喎👍🏻🤤!

🍑白桃味芭菲:$32
好好食,賣相同張相差唔多!!!除咗卡達拉娜,我覺得食壽司甜品必叫芭菲,今期仲要係白桃,當然唔可以錯過啊!

小插曲:見到隔離有個芭菲係輸送帶途中自己倒下來T^T,應該係師大重手咗,支咗好多雪糕,上重下輕🫨🤣,好彩職員都立即見到清理。之後見到再出餐既芭菲雪糕都比正常細杯了🙈~

總結:覺得今次既「7 月限定」都幾岩我,有我至愛既吞拿魚!!!鮑魚同和牛都幾有驚喜~大家快啲把握7月既日子去食啦!

2023-07-25 288 浏览
近排天氣好熱,唔想食啲咁熱嘅嘢,去開屯門搵朋友,又見到有sushiro,就諗住去碰下運氣睇下有無位。當時已經係晚上7點,當然已經暫停左拎飛。咁得地就立即改叫外賣。好在朋友住得近屯市,所以可以叫完拎上佢屋企食。叫外賣嘅流程好順暢,而且唔洗等好殘就有得拎啦。雖然外賣嘅選擇無堂食咁多,但都完全可以滿足到我想食sushi嘅心。我地叫左三樣嘢,一個三文魚嘅二人食,一個雜錦二人食同一個期間限定吞拿魚。真係好好食,同堂食差唔多。魚肉夠大件,又有魚味,唔會太凍太冰,拎到返屋企立即可以食。本人係三文魚控,所以真係俾足100分佢。試完今次之後,我真心覺得叫外賣係一個好好嘅選擇,唔洗等位,但一樣食到好味嘅壽司。我諗我以後會再咁做☺️

2023-06-26 449 浏览
今日16:15分市門市廣場有bb障礙比賽,我仔一如以往都係輸左,但志在參與。老公提議今晚食壽司郎,我16:30禁完飛帶左呀仔行玩具反斗城,我入app睇號碼,吾太對路,16:50抱埋呀仔出去再禁多張飞,竟然己經相差90個號碼。跟住我入左百佳買奶比呀你,坐住百佳車仔行左2個鐘先等到老公收工,攰到我死。好彩有補飛,吾係真係白等一場。炸軟殼蟹壽司$27:真係好好食,又夠大隻。右邊係炸水牛芝士$17有4條,放耐左吾熱就吾好食。特大赤蝦(左)$12: 老公話好新鮮好好食 三文魚楠(右)$12 & 三文魚(下) $17:老公話楠無咁好食,早知吾叫3碟咁多。炸蝦天婦羅烏冬$27:吾記得選炸蝦另上。蕃薯條:呢個最吾好食,可能我一心以為佢應該熱既,點知入面係冰既。老公叫到好似吾洗錢咁,2大人加bb食左$453.

好彩有補飛,吾係真係白等一場。

炸軟殼蟹壽司$27:真係好好食,又夠大隻。

右邊係炸水牛芝士$17有4條,放耐左吾熱就吾好食。

特大赤蝦(左)$12: 老公話好新鮮好好食

炸蝦天婦羅烏冬$27:吾記得選炸蝦另上。

老公叫到好似吾洗錢咁,2大人加bb食左$453.
2023-06-20 303 浏览
早前放假同老公去樓下壽司郎吃晚餐,由捰籌到有位*約等了一個半小時,真的是由唔餓等到餓!好在可以邊行街邊等,不至於悶等!我們叫了香葱赤蝦壽司,蝦好鮮甜加上炸香葱味道好極了!推薦!原隻帆立貝壽司有D腥,22文唔抵食!北寄貝和三文魚壽司都好味,還有油甘魚和甜蝦壽司等等,千層蛋糕也好吃,埋單兩人吃了236文,食日本餐算抵食又好味的選擇!
我們叫了香葱赤蝦壽司,蝦好鮮甜加上炸香葱味道好極了!推薦!
平均每月都會去一次壽司郎,試試每月的期間限定,四月主要提供了以下兩款甜品:1. 脆皮朱古力香蕉味雪糕蛋糕口感和味道都十分普通。外皮的朱古力味道不夠濃郁,而雪糕的香蕉味道也比較淡,香精很假的味道,有些失望。整體來說,這道蛋糕並沒有什麼特別之處,口感和味道都不是很出眾。2. 壽司郎經典布甸,布甸的質地比較綿密,但不夠滑沒有蛋香味道並沒有很出色。*甜品都是卡達拉娜優勝!!!小總結❤️❤️❤️📌卡達拉娜更優勝📌期間限定可一試

1. 脆皮朱古力香蕉味雪糕蛋糕

2. 壽司郎經典布甸,
布甸的質地比較綿密,但不夠滑沒有蛋香味道並沒有很出色。

甜品都是卡達拉娜優勝!!!

小總結❤️❤️❤️
📌卡達拉娜更優勝
📌期間限定可一試
脆皮朱古力香蕉味雪糕蛋糕 & 壽司郎經典布甸
2023-04-12
2023-05-25 392 浏览
昨天帶了兩個小朋友去壽司郎,朝早開門我哋就入場所以唔使等位,呢度嘅bb櫈超好,又安全,唔容易比佢走甩,所以同場都見到好多bb過嚟食,媽媽食得好安樂叫咗個牛肉烏冬比兩位小朋友食,另外叫咗兩碟玉子壽司唔記得影相炸薯條真係必食!即叫即炸又香又脆!小朋友食得好開心,呢間分店地方闊落,又有位放bb車軟殼蟹壽司,有半隻軟殼蟹,好抵食$12,好大隻蝦,上面有啲乾蔥好香口帶子壽司就一般,22蚊都算細件三文魚籽三文魚壽司,啲三文魚今日好薄帶小朋友嚟呢度真係好舒適

炸薯條真係必食!即叫即炸又香又脆!

小朋友食得好開心,呢間分店地方闊落,又有位放bb車

軟殼蟹壽司,有半隻軟殼蟹,好抵食

$12,好大隻蝦,上面有啲乾蔥好香口

帶子壽司就一般,22蚊都算細件

三文魚籽三文魚壽司,啲三文魚今日好薄

帶小朋友嚟呢度真係好舒適

• 炸薯條
2023-05-24 274 浏览
今日得我同阿仔食飯,阿仔話想食壽司郎,馬上飛快去攞位啦。啊仔又鍾意食三文魚壽司、炸雞、魷魚壽司、雪巴…;我就比較喜歡螢光魷魚壽司🍣、蟹膏壽司、白子壽司….。各款都好好食,咁多人排隊是有原因的。
2023-05-24 173 浏览
好的,那我來重新寫一下。我去了一家位於屯門市中心的日式料理店,他們的壽司和抹芭菲都非常好吃。他們的壽司非常新鮮,每一件都是現點現做,味道非常鮮美。我特別喜歡他們的三文魚壽司,肉質鮮嫩,配上醬油和芥末更是美味。而他們的抹芭菲也非常出色,抹茶味道濃郁,口感滑順,不會太甜,非常好吃。店內的裝潢也很有日式風格,讓人感到很舒適。店員的服務態度也非常好,非常友善和細心,讓人感到很受歡迎。而且這家店的價格也很實惠,非常適合預算有限的人士總之,這家位於屯門市中心的日式料理店是一個非常值得推薦的地方。無論是壽司還是抹芭菲,都是非常出色的美食,而且價格也很實惠。如果你喜歡日式料理,一定要來這裡試試看。
好的,那我來重新寫一下。

2023-05-09 285 浏览
其實成日食壽司郎 但係永遠都冇寫食評今次就寫吓佢啦首先我必點嘅一定係火炙油甘魚比起普通油甘魚刺身更加好食的確有陣時刺身,我覺得唔會特別新鮮但係佢呢個火炙油甘魚上面加咗啲柚子之後如果你點埋佢嗰隻柚子豉油就真係好正呀個層次係好多 真係要試吓,因為口講真係形容唔到嗰種好味另外新出左個白汁蜆肉意粉唔係太特別帶子刺身,都係每次必食嘅因為刺身來講,帶子都算幾新鮮另外,仲叫咗啲三文魚,吞拿魚都OK嘅呢個價錢算係咁啦!最後叫咗個布丁呢個就一般
其實成日食壽司郎 但係永遠都冇寫食評
今次就寫吓佢啦
首先我必點嘅一定係火炙油甘魚
比起普通油甘魚刺身更加好食
的確有陣時刺身,我覺得唔會特別新鮮
但係佢呢個火炙油甘魚上面加咗啲柚子
之後如果你點埋佢嗰隻柚子豉油就真係好正呀
個層次係好多 真係要試吓,因為口講真係形容唔到嗰種好味

另外新出左個白汁蜆肉意粉
唔係太特別

帶子刺身,都係每次必食嘅
因為刺身來講,帶子都算幾新鮮

另外,仲叫咗啲三文魚,吞拿魚
都OK嘅
呢個價錢算係咁啦!

最後叫咗個布丁呢個就一般