2016-05-24
好少放題,食完即刻想推薦俾朋友試!平時食放題,通常都要等好耐先有得食。又或者狂漏單。今次食大滿屋放題,真係完全相反。出食物既速度好快,冇咩漏單既情況。服務仲好好,平時叫待應收點單紙,叫好耐都冇人應但呢間啲待應見到張點單紙放起枱邊,就好醒咁自己收咗。我同朋友都食得好開心如果你好鐘意食榴槤,一定要試下呢個榴槤炸彈!!!!超推介!!!成舊榴槤起中間,勁香,勁滑!!! 炸得又唔油,仲有三個口感:脆,軟,綿!超朋友唔食羊架,我自己一口氣食咗兩塊,好好味肉質好嫩口,好香羊味!跟住試咗呢個脆壽司,都幾特別鐘意創新既人一定要試!食泰式生蝦,佢個醬一定係靈魂!當我們疑惑有冇醬既時候,我突然見到青瓜花!原來啲醬用咁靚既青瓜花裝住。我倆都超驚喜!廚師真有心思,值得俾個之前突登去食燒菠蘿,一細塊都要成十幾蚊,同埋要就住就住黎食。而家就唔使啦!食幾多都有好甜,好正!!仲有好多好好味既菜式,我見其他人都有介紹,所以我都唔多講啦!有機會,一定要去試下大滿屋既放題!!
我同朋友都食得好開心
成舊榴槤起中間,勁香,勁滑!!! 炸得又唔油,仲有三個口感:脆,軟,綿!超 朋友唔食羊架,我自己一口氣食咗兩塊,好好味肉質好嫩口,好香羊味!