2018-08-01 538 浏览
呢一間係一間感覺好熱鬧既食肆,因為有好多兔仔,餐牌亦都有好多選擇,好有新鮮感。店舖內仲有好多 BOARD game, 可以一邊等食一邊玩。,佢地呢一個特色拼盤,$82,好抵食,平平地已經有6樣野可以食,好正!!!!!!!呢碟野一上枱既時候,一我已經畀佢嘅擺碟吸引住,實在好特別,令人胃口大開,可以睇得出廚師真係用左好多心機去煮呢一碟菜,好加分呀~我仲叫左一杯山羊座既特飲,佢係由薄荷同埋7-up一齊溝出泥加,好特別,而且價錢仲唔係好貴,只係賣緊50蚊杯,好好飲呀,大家一定要泥呢一度試下~

2018-04-14 794 浏览
朋友想食泰國菜 睇openrice搵到就同三個朋友一齊嚟食我地嗌咗個四人餐 海南雞再加小菜 小菜係意想不到嘅好味!平時係街出面食到嘅菜都係比較硬 但係依間睇佢細細嘅舖頭 煮得好好味!蝦仁炒蛋啲蛋好好好好好滑 簡直難以置信 而個醬爆牛肉都一流!而海南雞味道中等 唔算太特別個油飯 色水相當夠 味道仲好好 好大碗之後我地仲嗌咗個小食拼盤 超大碟!蝦餅同我地出入唔同 佢整到好似炸豬扒果啲咁 不過好好食 個豬頸肉都好食 不過個味可以再香啲四個女仔食 份量太多了 或者可以嗌二人餐再加拼盤 咁應該就食得哂
朋友想食泰國菜 睇openrice搵到就同三個朋友一齊嚟食
個油飯 色水相當夠 味道仲好好 好大碗
2018-03-01 688 浏览
今天老公收早,陪我行街街。但行街前食D野頂下肚先,一陣約左人食晚反係小巴站附近,離遠都見到個大招牌。一入門口,地下 黐立立最怕里D地方,因為年纪大,衣家怕死,又吾意思走,唯有頂硬上行入D坐卡位,個menu 包羅萬有老公食公司三文治,我望落去好奇怪,我吾食包類所以 不願置評,因為食果個人ok就得。我食紮肉米粉,最緊要里個湯夠熱,就已經賺左果杯lemon tea好淡,里個下午茶我比錢比得 心服口服,好耐好耐末試過食一個下午茶,食物水準oK,而又吾需要超過$5o,係一大發現
係小巴站附近,離遠都見到個大招牌。
一入門口,地下 黐立立
老公食公司三文治,
2018-02-27
2017-12-01 796 浏览
晏就在旺角做野下午茶時間就來呢度試得我一個人大把卡位喇沙湯檬好吃喇沙充滿著椰香味,又帶點辣,夠滋味~~~檬粉吸收喇沙湯食落惹味應該冇味精,檬粉絲本身亦夠滑吸收湯底少少甜味感覺幾清爽,基乎成碗湯飲哂雞扒切開了幾舊上,表面看來應該番炸皮比較乾,肉都有點乾,不過大件尚有咬口其他配料算是吾錯魚片切得稍薄,仲有兩舊豆pop叫做吾少配料架啦不過食喇沙少了半熟蛋感覺差了少許凍檸茶有茶味檸檬多但是吾夠凍坐得都好舒服,下次試其他
晏就在旺角做野
下午茶時間就來呢度試

得我一個人大把卡位
喇沙湯檬好吃喇沙充滿著椰香味,
又帶點辣,夠滋味~~
~檬粉吸收喇沙湯食落惹味

應該冇味精,檬粉絲本身亦夠滑
吸收湯底少少甜味感覺幾清爽,
基乎成碗湯飲哂
雞扒切開了幾舊上,
表面看來應該番炸
皮比較乾,肉都有點乾,
不過大件尚有咬口
其他配料算是吾錯
魚片切得稍薄,仲有兩舊豆pop
叫做吾少配料架啦
不過食喇沙少了半熟蛋感覺差了少許
凍檸茶有茶味檸檬多但是吾夠凍
坐得都好舒服,下次試其他
2017-06-08 1227 浏览
上星期同朋友係旺角約會,先去食個午餐填吓肚,就揀咗大頭蝦試吓,嘩…原來佢哋個湯底好鬼夠味架,啲河粉又夠滑,50蚊左右又唔太貴,冇諗過係旺角都食到啲又好食…價錢又合理嘅越式美食,下次再去旺角都一定要再去大頭蝦,試多幾樣佢哋嘅招牌菜先得……👍👍👍
👍👍👍
2017-06-05 811 浏览
今日同朋友行街,經過見新開張,就入去試下,叫左一個招牌火車頭檬粉,同埋一個大蝦喇沙檬粉,兩款湯底都唔錯喎,都幾好味,尤其是喇沙湯底超好味🍜🍜😋😋, 值得一試而且價錢都合理,公道價錢。兩個人加埋都係食咗100多元💰。最難得嘅係,喺旺角呢啲繁忙地區,侍應招呼都好好,好有禮貌,見我哋落單有點躊躇不定,揀嚟揀去,都唔會催我哋。下次都會同朋友去幫襯,希望保持到質素,尤其是係旺角呢啲旺區,難得搵到間好嘢!!👍😊
2017-06-03
等候时间
5 分钟 (堂食)
2017-05-02 684 浏览
午餐order了咖哩豬排飯,豬排一般。但重點的咖哩汁完全撈不到飯,因為全部都是油,像打完邊爐後的鯨油感覺。問了店員,他說所有咖哩都是這樣,不能換。$48 這樣的咖哩質素,很失望
午餐order了咖哩豬排飯,豬排一般。

$48 這樣的咖哩質素,很失望
咖哩豬排飯