2024-01-03 198 浏览
尖沙咀區番工,Lunch time 叫過好多次 ,貪佢多撰擇,又吾差,次次都好耐先送黎起碼1個鐘,次次杯野飲都要幫你加糖,連包糖都慳,叫左吾要糖次次都吾記得!送黎次次都要成粒鐘 ,上次醒目,提早叫,係提早一個鐘叫!不過啲飯餸都一定凍既,,但係今次真係好嬲等左成1個鐘7個字都未黎到 ,好明顯吾記得落單🫠其實我本身都預咗等一個鐘,不過今次得寸進尺!其實吾夠人做,吾到點解要勉強,佢話如果講實急單會快啲,咁如果個個都講急單呢?請問?本身想吾要,但係係個伯伯送黎吾忍心吾要 今次係嬲到要講粗口,已經好餓,然後又冇5蚊找錢,仲要食凍野,杯野講左吾加糖又加,次次打親去都趕住收線,你日日都趕,做得咁差,點解仲要繼續做?

本身想吾要,但係係個伯伯送黎吾忍心吾要

外卖送餐