2021-09-01
🐝hochaelite 好茶養生 (MOKO新世紀廣場)🐝…今日去moko行街行到攰就坐低喺呢到食左個tea~😋…蘋果美顏茶(凍,少甜,少冰) $36呢杯茶嘅功效係美容養顏,健胃消積👍,適合各位女士飲啦。我飲落覺得茶味好濃,有啲洛神花嘅味,蘋果味🍎都幾出,好清甜,飲落好fresh,見到有果肉😍。…蜜桃茶(凍,少冰) $36呢杯茶上面有啲bubble泡泡,好得意,飲落好有蜜桃味🍑,果香~ 因為冇少甜,所以甜度好夠,但又唔會死甜,又有果肉,正啊!…玫瑰荔枝慕絲 $48玫瑰味🥀同荔枝味都好出,幾甜又唔會太酸,個餅底好好食~…士多啤梨千層批 $48個千層批甜甜地幾好食,士多啤梨味🍓好出,又唔會話好膩,口感幾豐富,幾推介架!👍…整體評分食物:🤍🤍🤍🤍服務:🤍🤍🤍🤍🤍環境:🤍🤍🤍🤍🤍價錢:🤍🤍🤍🤍…📍旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場1樓123D及123E號舖…#好茶養生 #hochaelite #香港品牌 @hocha.elite
今日去moko行街行到攰就坐低喺呢到食左個tea~😋
蘋果美顏茶(凍,少甜,少冰) $36
蜜桃茶(凍,少冰) $36
玫瑰荔枝慕絲 $48
玫瑰味🥀同荔枝味都好出,幾甜又唔會太酸,個餅底好好食~
士多啤梨千層批 $48
整體評分