3天前
新年快到,同屋企人去西環辦年貨,買海味,遇上呢間好出色嘅螺螄粉去到啱啱中午12點,仲未到放飯時間,所以唔需要等位。環境都算好乾淨整潔,座位非常多。睇咗餐牌,喺門口落單同埋付款,就可以搵位坐低。見到枱面上寫住,可以免費加粉如果唔夠飽,免費加一次粉,咁又幾好喎。招牌鍋燒螺螄粉再加一隻炸蛋超巨型一大碗!配菜非常多,係每一樣嘅份量都好多,超滿足!個湯好好飲,好彩我叫咗小辣,岩岩好,飲晒佢一啲難度都冇😄😄令我最驚喜既係依幾塊炸豬肉,佢嘅豬皮係十級香脆,就算浸咗湯,都好似食緊超脆嘅乳豬皮咁!非常神奇!依種口感,真係前所未有!除咗湯麵之外,佢哋仲有提供客飯,價錢非常大眾化, 40幾蚊都有交易同屋企人一齊食,可以叫埋小食,飲品,坐下休息吓,又再出去海味街搏殺😄😄
睇咗餐牌,喺門口落單同埋付款,就可以搵位坐低。見到枱面上寫住,可以免費加粉如果唔夠飽,免費加一次粉,咁又幾好喎。 招牌鍋燒螺螄粉
再加一隻炸蛋