2024-09-01 127 浏览
今日同朋友試咗一間拉麵小菜館,呢度有飯有面有小籠包,好多嘢食,超正呀,而且飲品大大杯,有豆漿有紅豆冰,我真係好鍾意叫佢哋嘅豆漿,因為個豆漿係即叫即整,好新鮮,非常好飲,仲有我哋叫咗個雲吞麵,仲有蔥油拌麵,都係好好食,而且大大碗,真係唔錯啊,仲有我推介佢哋嘅四川擔擔麵,辣辣地,好入味,而且肉醬好多,撈埋一齊真係好好食呀,而且份量又多,好飽肚,好豐富,而且價錢經濟實惠,配埋個套餐,加埋飲品,真係非常完美啊,佢哋嘅四川淡淡面都好正宗,啲好友煮嘢食技巧,而且擺盤優美,而且呢度食飯嘅裝修都唔錯呀,好友空間感,侍應嘅服務都好好,好高質素,有笑容,而且親切感,為客人主動服務,所以我覺得響度食嘢都有賓至如歸的感覺💗💗💗
2024-09-01 74 浏览
今日好開心同屋企人去咗元朗行街,見有啲肚餓,就去附近嘅餐廳搵好嘢食,見到呢一間新開嘅拉麵小菜館,我屋企人都好鍾意食中式嘢,所以就去呢一間舖頭試試,估唔到佢有驚喜,食物質素好高,而且價錢經濟實惠,真係要介紹俾好多朋友嚟食呀,估唔到入到去種類都好多,尤其我好推介佢哋嘅醬肉小籠包,鮮肉小籠包,真係好好味,每個小籠包都好大個,好飽肚,裏面嘅肉汁好多,而且個包好薄皮,真係好好食呀,而且醬油都係濃味啲,如果鍾意濃味嘅朋友,一定要泥試呀,而且個牛肉水餃都唔錯啊,牛肉水餃都好多,皮薄餡靚,睇得出師傅好有心機呀,仲有我哋叫咗個紅燒牛腩拉麵,個拉麵嘅面好多,而且拉麵好彈牙,湯底又多汁,有牛肉味,所以啲面都好入味啊,所以鍾意食拉麵嘅朋友一定泥試呀